Categorie Tips

De eenvoudigste manier om harsjuwelen te maken
Tips

De eenvoudigste manier om harsjuwelen te maken

Misschien zal dit iemand verrassen, maar het is gemakkelijk om exclusieve epoxyhars sieraden zelf te maken. De missie lijkt alleen op het eerste gezicht onmogelijk. Ondertussen is alles uiterst eenvoudig. Nadat je de techniek van het maken van sieraden onder de knie hebt, kun je verbazingwekkend mooie charmes, ringen, hangers, oorbellen, diverse suspensies en nog veel meer maken.

Lees Verder
Tips

Van oude jeans kun je een heel praktisch en schattig ding naaien.

Vaak kijken we naar een oude spijkerbroek en denken dat er zo'n nieuwe kan worden gemaakt. Ik wil het niet dragen, maar ik heb nog steeds medelijden met het weggooien. Een geweldige manier om uit deze situatie te komen zal deze masterclass zijn in het maken van een telefoonhoes gemaakt van een oude spijkerbroek! Je hebt heel weinig nodig: oude spijkerbroek; jeans en naald met draad in toon; schaar.
Lees Verder
Tips

Een eenvoudig idee om te voorkomen dat ramen in een auto beslaan.

Vanwege het temperatuurverschil beginnen de ramen in de auto te nevelen, wat de bestuurder tijdens het rijden sterk hindert. Natuurlijk kunt u het glas schoonvegen of de ramen open houden, maar dit is niet altijd mogelijk. We stellen voor om de weg van de minste weerstand te nemen en met uw eigen handen een soort "spons" te maken die de nodige vochtigheid in de auto zal handhaven en helpen voorkomen dat de ramen beslaan.
Lees Verder
Tips

Warme muts met oren - een stijlvol idee om te vertalen

Stijlvolle warme muts, strak om de oren - dit is de perfecte keuze, zodat u zich comfortabel en gezellig voelt. Om er zelf een te naaien, is het niet nodig om een ​​professionele moderator te zijn. Om beginnende naaisters sjabloon- en afbeeldingenfoto's te helpen. De materiaalkeuze: in het ideale geval moet een warme hoed worden gemaakt van natuurlijk textiel.
Lees Verder
Tips

Met deze sluwe krimp jeans zal op het moment van zelfs zwanger zijn

Deze methode om jeans opnieuw te ontwerpen verdient aandacht. De tijd zal heel weinig moeten uitgeven, met als resultaat een stijlvolle jeans van de juiste maat. Soms krimpt het denim, en het komt ook voor dat de jeans opzij wordt gezet tot het volgende seizoen klein wordt in de riem. U kunt profiteren van het idee en met schommelingen in het gewicht, als gevolg van de wijziging, jeans passen perfect op de figuur.
Lees Verder
Tips

Behoud de ongerepte schoonheid van bloemen met 3 effectieve methoden.

Leuk om bloemen als cadeau te ontvangen. En elke keer dat ze beginnen te vervagen, wordt het erg verdrietig in mijn hart. Als je een bloem op een speciale dag als aandenken wilt houden, of je bent gewoon geïnteresseerd in manieren om de levensduur van de bloem te verlengen en het oorspronkelijke uiterlijk te behouden, dan kun je de 3 effectieve methoden gebruiken die hieronder worden beschreven.
Lees Verder
Tips

Hoe je je garderobe kunt bijwerken zonder een cent uit te geven

Ideeën - hoe je een trui met een blouse kunt kruisen Je kunt tegelijkertijd de maat wijzigen om deze groter of kleiner te maken. Goede ideeën voor het aanpassen van kleding voor een tienermeisje, een student en gewoon een naaister. Geweldig idee! Twee enorme sweaters, armen tot benen, zakken in de nek en je bent in het open werk! Het effect van dubbellaag, dankzij de insert aan de voorkant.
Lees Verder
Tips

De trucs van het gebruik van multicooker. Waarom ik het niet eerder wist!

Auteur: Tortyzhka Het belangrijkste voordeel van de multicooker is niet dat het lekkerder kookt, maar dat het zelf kookt, zonder je aanwezigheid! Ze heeft niet veel programma's, maar ... Je kunt honderden en duizenden verschillende gerechten bereiden. Ervaren huisvrouwen hebben haar niet geleerd om alleen maar te kruisen! Hoe de multicooker "niet-programma" te gebruiken: Melk kan een uur in het programma "Quenching" worden gekookt.
Lees Verder
Tips

Handsteken die een naaimachine kunnen vervangen

Als je altijd hebt gedacht dat je zonder een naaimachine vergeet een interessant ding te naaien, wees dan voorbereid om verrast te worden. Het belangrijkste bij het naaien is geduld en nauwkeurigheid. Leer de basisprincipes van handmatige naden en maak alle producten zonder speciale apparatuur. Als u met bijzonder complexe stoffen moet werken, kunt u helemaal niet zonder handmatige naden!
Lees Verder
Tips

Niet-triviale verandering van jeans: aerobatics met elementen van knippen

De aanwezigheid in de garderobe van verouderde jeans is een uitstekende reden voor stijlvolle herwerken. Als deze jeans een aantal zal zijn - nog beter. Als u geen tijd hebt gehad om duurzaam materiaal te dragen, kunt u nieuwe kleding naaien. Met een rationele benadering van modelleren is een deel van de elementen eenvoudig te snijden op een manier die de fabriekslijn gebruikt in nieuwe producten.
Lees Verder
Tips

Als de jeans stopt met vastmaken: betrouwbare manieren om de maat te vergroten

De redenen waarom spijkerbroeken in een riem klein zijn geworden kunnen veel zijn: van normale krimp tot zwangerschap. Afhankelijk van de reden, is het de moeite waard om een ​​oplossing voor het probleem te kiezen. Overigens kunnen de voorgestelde aanpassingsmethoden voor elke broek worden gebruikt. Zelfs als de poging om de maag naar binnen te trekken met succes is bekroond, is er reden om na te denken over herwerken.
Lees Verder
Tips

37 manieren om een ​​rok te naaien

De rok is een universeel en vrouwelijk deel van de garderobe en met behulp van de rok kun je een verscheidenheid aan afbeeldingen maken - van een strikte zakenvrouw tot een winderig meisje. Rokken in de kast moeten veel zijn. De rok is een universeel en vrouwelijk deel van de garderobe en met behulp van de rok kun je een verscheidenheid aan afbeeldingen maken - van een strikte zakenvrouw tot een winderig meisje.
Lees Verder
Tips

Dubbelzijdige tas - een origineel accessoire voor duizenden kleine dingen

Zie hoe ongewoon en stijlvol deze dubbelzijdige tas met tas eruitziet. Uit verschillende soorten stof verzameld en aangevuld met borduurwerk, ziet het er onderscheidend en zeer indrukwekkend uit. De originaliteit van het model wordt toegevoegd door de stukken van de tape, die de basis vormen voor het aanspanmechanisme. Indien gewenst is zo'n handtas gemakkelijk zelf te maken.
Lees Verder
Tips

5 eenvoudige, maar verrassend nuttige hackers voor chauffeurs

Kleine problemen met de auto veroorzaken ongemak. Het is goed dat veel van hen kunnen worden opgelost met behulp van eenvoudige en sluwe trucs! Leer 5 eenvoudige, maar verrassend nuttige hackers voor chauffeurs. Stof verwijderen Als u tijdens het reinigen veel stof vindt in de ventilatieopening van de auto, die moeilijk schoon te maken is met een simpele doek, gebruik dan een kleine schuimborstel.
Lees Verder
Tips

Niet-intrigerende nabewerking - een echte kans om je garderobe te updaten

Van tijd tot tijd, als je de kledingkast reviseert, kom je dingen tegen die uit de mode zijn of gewoon niet leuk gevonden worden. Met een overvloed aan sweatshirts, shirts en T-shirts lijkt het erop dat er praktisch niets te dragen is. Los de situatie eenvoudig op. Het is alleen nodig om de dingen in de kast kritisch te bekijken en een beetje te dromen met een naald en een schaar in de hand.
Lees Verder
Tips

Gooi de plastic verpakking niet weg, maar doe het in de oven. Drie minuten - en een klein wonder zal zich manifesteren

Je gooit ze waarschijnlijk meteen in de vuilnisbak - plastic verpakking, waarin we huiskoekjes, kant-en-klare salades van supermarkten, koekjes ... brengen. Maar haast je niet om er vanaf te komen. Met deze truc kun je afval veranderen in een charmant meesterwerk. Noodzakelijk: plastic verpakking schaar punch gekleurde permanente markers Laten we beginnen: neem een ​​schone verpakking en knip de bodem (plat gedeelte).
Lees Verder
Tips

Stijlvolle dozen en organisatoren van onnodige dozen

Gewone dozen, laden, oude koffers kunnen een stijlvolle interieurdecoratie worden. In het nieuwe leven zullen onnodige dingen voor iedereen niet alleen een spectaculair uiterlijk hebben, maar ook een goed doordachte functionaliteit. De wens om te creëren en de aanwezigheid van fantasie is wat nodig is om oude dozen om te vormen tot zelfstandige dozen voor allerlei dingen.
Lees Verder
Tips

18 eenvoudige patronen die het gemakkelijk maken om in trend te blijven

Een geverifieerd patroon is een geweldige kans om unieke stijlvolle dingen in je garderobe te hebben. Tegelijkertijd worden stof, accessoires en bedrukking volledig in overeenstemming met de voorkeuren gekozen. Dit betekent dat zelfs bij gebruik van hetzelfde patroon, de kleding er anders uit zal zien. De patronen verzameld in de collectie zijn uiterst eenvoudig.
Lees Verder