Categorie De meester

Hoe maak je een miniboor met je eigen handen
De meester

Hoe maak je een miniboor met je eigen handen

Iedereen kan een miniboor maken, het belangrijkste is een paar details die thuis of in de garage te vinden zijn. Voor een miniboor hebben we nodig: Motor; 50 ml spuit; wire; Lijmpistool; Soldeerbout; ijzerzaag; Doos voor 4 batterijen (batterijvak); 4 AA-batterijen; 1 klemstrip. Instructies: Neem eerst de motor.

Lees Verder
De meester

Hoe een gat in de muur van gipsplaat afdichten: een klein trucje van de meester

Als er per ongeluk een gat in de wand van gipsplaat wordt gevormd, dat nu het interieur bederft, dan kan het gemakkelijk met uw eigen handen worden gerepareerd en, het allerbelangrijkste, u hebt geen specifieke materialen of gereedschappen nodig. Om het gat in de wand van gipsplaat af te dichten, heb je nodig: een mes; serpyanka-band; zelftappende schroeven voor gipsplaat; schroevendraaier; bar; muurrasp; meetlint; een potlood; een stuk gipsplaat; stopverf en troffel.
Lees Verder
De meester

Tatting - een unieke techniek om kant te weven, beproefd

Waar en wanneer kant voor het eerst verscheen, is niet zeker. Maar het feit dat er veel vraag naar was bij edelen en aristocraten in heel Europa, is onbetwistbaar. De beproefde weeftechniek is tegenwoordig populair. Maak met behulp van tatting kleren en accessoires. Niet minder dan de vraag naar handgemaakt kant- en interieurontwerp.
Lees Verder
De meester

Gevoerde stoffen sjaal: warm, comfortabel en smaakvol

Het is een vergissing om te veronderstellen dat met de komst van koud weer voor textielaccessoires er slechts een plaats op de plank is. Een uitstekend alternatief voor warme gebreide sjaals is stof, het belangrijkste is om een ​​geschikte voering te kiezen die ze kan opwarmen en tijd kan vinden om te naaien. Elegante sjaals kunnen worden genaaid naast de reeds bestaande garderobe.
Lees Verder
De meester

Koppelingsboek - een origineel accessoire voor een stijlvolle look

Een dik boek of dagboek met een geschikte hoes kan eenvoudig worden omgezet in een originele koppeling. Bij het kiezen van een belangrijk criterium is de dikte van de "bron van kennis", omdat in een stijlvol accessoire mobiele telefoon, spiegel, lippenstift en andere vrouwentoebehoren moeten worden geplaatst. Want werk heeft nodig: een onnodig boek; decoratieve houten sluiting; 3 vellen perkamentpapier iets groter dan de grootte van het boek; lijm voor decoupage; naald met draad; weefsel voor de binnenvoering; lijm voor hout en epoxy voor het bevestigen van bevestigingsmiddelen; mes voor het snijden van papier.
Lees Verder
De meester

Modern weven: stijlvolle ideeën voor de taille van meubels

Deens koord, sisal en touw - dit alles kan worden gebruikt om stoelen, banken, stoelen, planken en ander meubilair te maken of bij te werken. Modern stoffen meubilair, niet verstoken van gratie, past perfect in het interieur van verschillende stijlen. De vorm en variatie van het patroon kan verschillen. Het belangrijkste is om een ​​verlangen naar de ontwikkeling van weefambachten en een verlangen om iets ongebruikelijks met je eigen handen te creëren.
Lees Verder
De meester

Huid plus gebreid. Stijlvolle handtassen van vrouwen doen het zelf

Damestassen zien er origineel en stijlvol uit, waarbij leren en brei- of weefelementen gelijktijdig worden gebruikt. Katoenen koord, verschillende soorten garen en zelfs gewoon jute in combinatie met leren fragmenten voegen persoonlijkheid en identiteit toe aan het beeld. Veel van het ontwerp van dergelijke tassen is afhankelijk van het type bijlage.
Lees Verder
De meester

Stijlvolle gekookte gerechten: niets om op te koken en bleekmiddel

Als je extra of gewoon uit de mode stretch-jeans in de kast bent, kun je ze altijd veranderen in trendy stijlvolle kleding. Het geheime ingrediënt dat zal helpen het gewenste effect te bereiken, is de verf, het belangrijkste is om het correct te kiezen. Om je kledingkast aan te vullen met spijkerbroek met verfeffect, heb je nodig: latexverf (zij is het die "rubber" wordt als ze droog is); stretch jeans; ladder; wegwerpbeker; borstel; oud tafelzeil of vuilniszakken.
Lees Verder
De meester

Meer dan alleen covers. Veelzijdige patronen voor duizenden kleine dingen

Er zijn organisatoren waarvan het doel varieert met de grootte. Stijlvol en doordacht tot in het kleinste detail, ze kunnen van alles zijn. Met een bescheiden formaat wordt het originele ding een hoesje voor een telefoon of een etui, dat iets is vergroot, een tablet vasthoudt en met enorme afmetingen verandert het in een decoratief kussen, waarin je niet alleen pyjama's, maar ook een deken kunt verbergen.
Lees Verder
De meester

In de wereld van ronde tassen: wanneer de vorm de stijl bepaalt

Origineel, stijlvol en ruim - zo kun je ronde handtassen karakteriseren. Gebreid en geweven, met leren inzetstukken en zonder hen zien ze er altijd indrukwekkend uit. Mede hierdoor valt de blik van vakvrouwen steeds meer op een afgerond model. Indien gewenst, is het eenvoudig om handtassen van verschillende functionaliteit te maken.
Lees Verder
De meester

Chique bedplatform: goedkoop en snel doe het zelf

Soms geeft een interessant ding geen rust! Met de auteur van dit project is het gebeurd. Toen hij het bedplatform zag, besloot Benjamin Wade haar ontwerp in alle opzichten te herhalen met behulp van het beschikbare hout. Het resultaat was een eenvoudiger model, maar het paste perfect in het interieur van de kamer. Dit is hoe het prototype eruitzag, inspireerde een paar om meubels met hun eigen handen te maken.
Lees Verder
De meester

Hoe maak je een miniboor met je eigen handen

Iedereen kan een miniboor maken, het belangrijkste is een paar details die thuis of in de garage te vinden zijn. Voor een miniboor hebben we nodig: Motor; 50 ml spuit; wire; Lijmpistool; Soldeerbout; ijzerzaag; Doos voor 4 batterijen (batterijvak); 4 AA-batterijen; 1 klemstrip. Instructies: Neem eerst de motor.
Lees Verder
De meester

6 praktisch advies over hoe je de vroegere schittering in je decoraties kunt herstellen

Sieraden vereisen minimale, maar regelmatige zorg, zodat de sieraden glinsteren en schitteren als tijdens een aankoop. Om dit te doen, moeten ze periodiek worden gereinigd en op de juiste manier worden bewaard. 6 eenvoudige, maar waardevolle tips hieronder helpen je om de vroegere schittering en uitstraling terug te vinden in je sieraden! Advies voor drukbezette mensen Als je geen tijd hebt om regelmatig je sieraden schoon te maken, leg dan 10 minuten opzij voor deze kleine truc.
Lees Verder
De meester

Kant op de vork: een unieke weeftechniek die u wilt leren

In de handen van een ambachtsman kan zelfs een gewone plug een hulpmiddel worden om originele kant te maken. Kijk maar eens hoe interessant het voltooide onderdeel eruit ziet. Als je wilt, kun je met zo'n kant verschillende servetten, sjaals, sjaals en kleding knippen. Voor werk heb je een gewone vork nodig, een dunne caprondraad die een vorm en een naald kan bevatten.
Lees Verder
De meester

Originele bloemen gemaakt met een vork

Weet je nog steeds zeker dat de vork uitsluitend is ontworpen voor voedsel? We haasten ons om u te verzekeren dat dit niet zo is. Met een creatieve benadering van het creëren van schoonheid, wordt het een onmisbare tool voor het maken van decor. Kijk maar eens naar deze originele bloemen, waardig om een ​​versiering van kleding of decoratieartikelen te worden, eventuele twijfels over de mogelijkheden van de vork zullen onmiddellijk verdwijnen.
Lees Verder
De meester

Modieuze tulband van een klein stukje stof: eenvoudige montage - een stijlvol resultaat

Een tulband of een tulband die vanuit het oosten tot ons is gekomen, verliest zijn populariteit al lang niet meer. Mode voor een luxe stoffen hoofdtooi komt terug met benijdenswaardige consistentie. In de klassieke versie van de tulband wind op het hoofd, met behulp van een vrij grote delen van de stof. Een outlet voor fashionista's die niet veel tijd willen besteden aan het leggen van kleding of het dromen om een ​​trendy ding met een beperkte hoeveelheid materiaal te krijgen, bestaat.
Lees Verder
De meester

Oude trui + 10 minuten = sokken

Heb je vaak koude voeten of wil je zelf een modeaccessoire maken? Hoe zit het met sokken van een trui? Ja, je leest het goed. Als je een favoriete trui hebt, die al lang de tijd heeft om te gooien, gebruik hem dan opnieuw, waardoor hij sokken wordt. Zowel wollen als gemengde degenen zullen doen.
Lees Verder