Categorie Geschiedenis

Geschiedenis

Modellen van een eenvoudige snit. 1958 Brochure!

De mogelijkheid om thuis prachtige dingen thuis te naaien is een prachtige, nuttige en praktische vaardigheid. De mogelijkheid om te naaien stelt ons in staat onze mode-ideeën uit te vinden en te implementeren, kleding te naaien die goed bij ons past en die perfect bij ons past. Degenen die kunnen naaien, repareren gemakkelijk de gebreken van fabriekskleding.
Lees Verder
Geschiedenis

Ongelooflijke transformatie van 6000 bladeren in iets heel moois en elegant.

Chinese studenten bij Hafei ontwikkelden een nogal ambitieus project voor een jaarlijkse wedstrijd die was gewijd aan het idee om de natuur te beschermen. Een jong meisje en haar drie assistenten besloten om een ​​kopie van de jurk te maken van natuurlijke materialen, waarin de actrice Bin Bin Fan op de rode loper verscheen. In tegenstelling tot de ster met een wereldnaam, hadden de studenten niet de hulp van beroemde modeontwerpers of een grandioos budget.
Lees Verder
Geschiedenis

Stijl en mode in Sovjet-stijl: uitstekende retro-patronen

Sovjettijdschriften met illustraties van modieuze kleding staan ​​nog vers in het geheugen van sommigen. Modellen met gesneden ontwerpen, patronen en slechts voorbeelden van modieuze jurken, rokken en jassen waren divers. In de Sovjettijd leerden meisjes: als je je mooi wilt kleden - leren naaien. En de Sovjet-modetijdschriften lieten zien en vertelden hoe en wat je met je eigen handen kunt doen!
Lees Verder
Geschiedenis

Geweldig apparaat uit het verleden, dat een deel van het verhaal werd

Deze houten structuur is bijzonder populair sinds de jaren 20 van de vorige eeuw. Een niet-ingewijden persoon kan urenlang nadenken over waar dit vreemd uitziende apparaat voor bedoeld was, zelfs als hem werd verteld dat het apparaat een integraal onderdeel was van de schoenenwinkelomgeving. Laten we de intriges niet lang vasthouden - voor je is niets meer dan een röntgenapparaat, waarmee je kunt bepalen hoe strak de schoen op de voet van de koper zit.
Lees Verder
Geschiedenis

Prachtige opnamen van verschillende plaatsen over de hele wereld vanaf de hoogte van vogelvluchten

Sinds 2006 maakt het team van Russische fotografen AirPano ongelooflijke foto's van de mooiste en meest opwindende plekken in onze wereld. Ze waren op vulkanen, bezochten Antarctica, vlogen over de Noordpool en dit alles om ons te behagen met magische foto's van de hoogte van de vogelvlucht ... Een virtuele reis rond de wereld is mogelijk dankzij opwindende foto's van reizende fotografen!
Lees Verder
Geschiedenis

Het creatieve hotel biedt toeristen om te ontspannen in een transparante bubbel en te genieten van het noorderlicht.

Droom je ervan om een ​​pauze te nemen van de stadsdrukte en jezelf volledig onder te dompelen in een sfeer van rust en natuurlijke vrede? Dan is het hotel in IJsland Het 5 Million Star Hotel is wat je nodig hebt! De oprichter van het hotel, Robert Robertsson, bedacht dit briljante idee volledig per ongeluk. Eén toerist belde hem en vroeg of er een mogelijkheid was om te ontspannen in de natuur, in de buurt van het noorderlicht?
Lees Verder
Geschiedenis

Het onderwatermuseum biedt spectaculaire sculpturen op de bodem van de oceaan.

Wereldwijde problemen zijn in de regel voor de meeste mensen van weinig belang. Dat is de reden waarom veel kunstenaars, kunstenaars, schrijvers en andere vertegenwoordigers van creatieve beroepen geloven dat het hun plicht is om de wereld te vertellen over milieuproblemen. En hoewel in sommige landen activisten garbage sortering en respect voor dieren in het wild hebben bereikt, spreken weinigen over de problemen van de oceaan, omdat het "ergens daarbuiten" is en wat er uiteindelijk mee kan gebeuren?
Lees Verder
Geschiedenis

Een vrouw installeerde een foto-feeder op de binnenplaats om prachtige momenten uit het leven van vogels vast te leggen.

Licht, snel, sierlijk, ongrijpbaar en ongelooflijk mooi - deze en vele andere woorden kunnen de vogels beschrijven. Vrij en statig, vogels zijn vooral interessant in hun natuurlijke habitat. Zoals bekend is het echter niet zo eenvoudig om achter hun leven te gluren. Maar Lisa M. Ka (Lisa M. Ca), verhuisd van Duitsland naar de VS, Michigan, en lokale charmante vogels gezien, besloot een foto-feeder te kopen om een ​​unieke gelegenheid te krijgen om het leven van lokale vogels te observeren, waaronder er echte schoonheden zijn.
Lees Verder
Geschiedenis

Foto's van vrouwen, veranderende ideeën over schoonheid

Michaela Nokos, een Roemeense fotograaf die sinds 2013 de wereld rondreist als onderdeel van zijn Atlas of Beauty-project, en portretten maakt van vrouwen van verschillende leeftijden en nationaliteiten. De kunstenaar verzamelt verhalen over het leven van vrouwen en heeft al 60 verschillende landen bezocht om de wereld haar kijk op het mooie te laten zien. Michaela heeft haar doel gesteld om haar publiek duidelijk te maken dat elke vrouw als een ster schittert, ook al lijkt ze niet op een model uit een glossy magazine.
Lees Verder
Geschiedenis

Sensuele schilderij van een Spaanse kunstenaar die erin geslaagd is om licht te maken

De getalenteerde Spaanse kunstenaar Vicente Romero Redondo (Vicente Romero Redondo) werd in 1956 in Madrid geboren. Zelfs als kind was Vicente dol op schilderen en na jaren realiseerde hij zich dat het schilderen was, wat zijn ware roeping was. Bekijk dit bericht op Instagram Bericht door Utis @ world (@granny_utchen) 12 jan. 2018 om 9:45 PST Bekijk dit bericht op Instagram Bericht door Collins Fine Art Collective (@ darrell_collins47) 8 januari 2018 om 12:27 PST door Vicente Romero Redondo over " Uitstekend "beheerste de techniek van tekenen met pastelkleuren, waardoor hij het zachte en zachte spel van licht en kleur, het spel van schaduwen en de delicate schoonheid van natuurlijke kleuren kon overbrengen.
Lees Verder