Categorie Populair

Ongelooflijk 3D-borduurwerk van volumineuze kapsels, die adembenemend zijn
Populair

Ongelooflijk 3D-borduurwerk van volumineuze kapsels, die adembenemend zijn

Bernita Broderie (Bernita Broderie) maakt iets ongelooflijks: haar volumeborduurwerk verbaast de verbeelding echt - zo veel is het realistisch en indrukwekkend! Ze gebruikt katoenen draden om een ​​3D-effect te creëren - een omvangrijk en geloofwaardig object, in dit geval een kapsel. Van elegante krullen en vloeiende krullen tot strak verwonden krullen - er is geen kapsel dat Bernita niet kon borduren!

Lees Verder
Populair

Weg met de nagelriem voor altijd

Wanneer we de cuticula snijden, wordt het heel snel geregenereerd en het lijkt erop dat haar honden aan het knabbelen waren. Als je de implementatie van deze procedure voor manicure vergeet, zal het steeds minder moeten doen. En stel je eens voor hoeveel geld en tijd je gaat besparen. Dit artikel onthult alle geheimen die geen haast hebben om manicurist te zijn.
Lees Verder
Populair

Grappig experiment: de komiek blijft geestige parodieën maken van foto's van beroemdheden

Сегодня в instagram выкладываются самые причудливые и непредсказуемые фото. особенно этим «грешат» знаменитости: стараясь превзойти друг друга, звёзды делают смелые, откровенные, оригинальные фотографии, которые в реальной жизни не так-то просто повторить. комик из австралии селеста барбер (celeste barber) своим примером показывает, что повторить эти фотографии, конечно, можно, но в более интересной форме.
Lees Verder
Populair

Denkt u dat kantoorwerk stressvol is? Deze 12 mensen zullen je voor altijd van gedachten doen veranderen.

Beroepsontevredenheid is waarschijnlijk een van de meest voorkomende klachten die te horen zijn. Helaas is het zeldzaam om te horen dat iemand zoveel van zijn werk houdt dat hij het nooit zal opgeven. Mensen die klagen, zien in de regel alleen de negatieve aspecten van hun werk. Maar we willen u eraan herinneren dat er beroepen veel erger zijn dan u zich kunt voorstellen.
Lees Verder
Populair

Met een deksel op de pan en een spatel in zijn handen: prachtige schilderijen gemaakt in minuten

Wees niet verbaasd als je een kunstenaar ziet, in wiens handen in plaats van de gebruikelijke penselen of pastels, waarmee het gebruikelijk is om meesterwerken te schrijven, er een blik verf voor graffiti en iets onbeduidends zal zijn. Een gewone panovertrek, een stuk van een oud tijdschrift, een beitel of een spatel - dit alles en nog veel meer komt in de handen van een getalenteerde hedendaagse kunstenaar Brandon McConnell, een gewild werkinstrument.
Lees Verder
Populair

De gelijkenis van de hond met de eigenaar - meer dan een toeval

Het feit dat honden op hun eigenaars lijken, merkte lang geleden op. De aard van dit fenomeen is nog niet bekend, maar het feit van het bestaan ​​van een patroon wordt bevestigd door wetenschappelijk onderzoek. Wetenschappers uit Japan en de VS waren geïnteresseerd in dit probleem. In de loop van het onderzoek werden honden en hun eigenaars gefilmd en vervolgens werden volledig buitenstaanders gevraagd om een ​​paar te identificeren.
Lees Verder
Populair

"Living" -kunst: de ongelooflijke creativiteit van de kunstenaar in Singapore

Een echte tovenaar woont in Singapore en hij heet Keng Lye. Deze artiest maakt ongelooflijke 3D-sculpturen, kijkend naar wat, je kunt je niet afvragen: "Dus dit is een levende" zee reptielen "of niet?". Zoveel acrylschilderen, plus het meerlagige schilderij van de sculptuur, bestaande uit epoxy, geven samen een verbluffend resultaat - een driedimensionaal beeld dat letterlijk voor onze ogen tot leven komt.
Lees Verder
Populair

25 waanzinnig schattige gadgets voor bij u thuis

Ontwerpers zijn mensen die iets ongewoons en vernuftigs creëren. Ze kunnen met niets een wonder of een item creëren dat je bewondert. Aan de ene kant hebben we gewone voorwerpen voor je gevonden, maar ze zijn gemaakt om ze vanaf de andere kant te bekijken, ze zijn zo ingenieus gemaakt en ze zien er prachtig uit, dat je jezelf niet kunt afscheuren.
Lees Verder
Populair

De vreemdste Japanse uitvindingen

De Japanners zijn een geweldige natie. Het is hun menselijkheid die veel noodzakelijke en nuttige uitvindingen te danken heeft. Opgemerkt moet worden dat om iets uit de cultus opgericht in Japan uit te vinden. Verschijnen met een benijdenswaardige standvastigheid, gadgets zijn vaak opvallend in hun originaliteit. De meeste ideeën worden echt "met een knal" waargenomen, maar er zijn ook mensen die voor altijd voorbestemd zijn om vreemd en zelfs absurd te zijn.
Lees Verder
Populair

20 gekke dingen die mensen besluiten omwille van schoonheid

Mensen over de hele wereld willen er jonger uitzien, willen mooi zijn en een mooi, strak lichaam hebben. Uiteraard variëren schoonheidstandaarden met tijd en land, en daarom bereiken mensen in veel verschillende delen van de wereld hun doelen op zeer specifieke manieren. Sommige kunnen schokkend zijn, andere kunnen je aan het lachen maken.
Lees Verder
Populair

Handig onderzoek: hoe meer tijd je doorbrengt met je moeder, hoe langer ze zal leven

Deze ontdekking van wetenschappers lijkt ongelooflijk! Het blijkt dat de kwaliteit van het leven van een moeder of grootmoeder kan worden verbeterd, en zelfs hun jaren kunnen alleen worden verlengd door ze vaker te ontmoeten. Onderzoekers aan de Universiteit van Californië in San Francisco ontdekten dat eenzaamheid alle symptomen intensiveert die gewoonlijk gepaard gaan met veroudering.
Lees Verder
Populair

Het meest afgelegen huis ter wereld - een ideale plek voor mensen die niet van lawaai en vervelende buren houden

Er zijn mensen die eenzaamheid, rust en stilte verkiezen boven een lawaaierig bedrijf. We geloven dat ze zeker zullen genieten van het afgelegen huis op het eiland Edlieey, gelegen in de Atlantische Oceaan, in de Vestmannaeyar-archipel. Dit is de zuidkust van IJsland. Edlideay Island - het op twee na grootste deel van de Vestmannaeyyar-archipel, hier is slechts één huis: dit huis werd het meest afgelegen huis ter wereld genoemd, in dit kleine huis is geen elektriciteit, geen water, geen internet of andere moderne voorzieningen.
Lees Verder
Populair

Een ongewoon museum nodigt gasten uit deel te worden van prachtige 3D-schilderijen en ongelooflijke emoties te krijgen.

Het grootste museum met 3D-schilderijen in Azië is niet alleen beroemd om het aantal uitstekende werken, maar ook om deel uit te maken van een 3D-object. Stel je voor, in een mysterieus graf, vliegen op een vliegend tapijt, surfen op een enorme golf ... En dit alles zal voor altijd herinnerd worden, dankzij unieke foto's die kunnen en moeten worden gedaan in het museum!
Lees Verder
Populair

Masterclass van een Japanse kunstenaar: mini-sculpturen van ballonnen maken

Masayoshi Matsumoto, Masayoshi Matsumoto, is al meer dan 7 jaar bezig met het maken van minisculpturen uit ballonnen. De volgende reeks werken van de Japanse kunstenaar is gewijd aan vertegenwoordigers van de dierenwereld. Vogels, vissen, dieren en insecten zien er realistisch uit. Je kunt zelfs niet geloven dat bij het maken ervan niets werd gebruikt, behalve gekleurde ballonnen.
Lees Verder
Populair

20 uitvindingen waarvan de auteurs bedanken

Er zijn veel situaties in het leven die speciale aanpassingen vereisen. Sommigen van hen worden beschreven in tekenfilms en films, anderen alleen in onze verbeelding. Deze 20 kwamen uiteindelijk! Elke ontwerper verdient de dank van duizenden mensen van wie het leven eindelijk gemakkelijker is geworden ... of meer plezier! Bladwijzer met een rijwijzer Sommige boeken vereisen serieuze aandacht.
Lees Verder
Populair

In de ziel van de kunstenaar: de conciërge maakt prachtige schilderijen in de sneeuw

Een kunstenaar is geen beroep, maar een roeping. Voor Semyon Bukharin uit Izhevsk werd creativiteit het werk van je leven. Biografie van de meester, wiens werk erg populair is geworden op het netwerk, is best moeilijk. Hij moest in de mijn werken, als brandweerman dienen en zich vervolgens als gewone conciërge in het lyceum vestigen. Het is het laatste beroep, vreemd genoeg, veredelde zaden.
Lees Verder
Populair

Een nieuwsgierig experiment uitgevoerd door de fotograaf. Zelfs de modellen zelf waren verbaasd over het resultaat.

Er is iets fascinerends aan het bekijken van familiefoto's. Maar wanneer twee "verse" foto's van naaste familieleden, bijvoorbeeld een moeder en een dochter, een vader en een zoon, een moeder en een zoon, een vader en een dochter, samengevoegd zijn, blijkt iets bijzonders. Een dergelijk levendig en nieuwsgierig experiment werd uitgevoerd door fotograaf Bobby Neil Adams in het Family Tree-project.
Lees Verder
Populair

Winkelen testen: kijk niet nerveus

Mens en winkelen zijn incompatibele concepten. En toch ontmoeten de dappere mannen elkaar. Natuurlijk is er niets te doen zonder een goed doordachte tactiek en strategie binnenin. Degenen die besluiten de drempel van de winkel te overschrijden, weten zeker dat er geen smeekbeden en smeekbeden in de winkel zijn. Dit is waar slimheid, vindingrijkheid, voorzichtigheid en zelfs gezond pofigisme helpen.
Lees Verder