Categorie Huisdieren

Realistische kunstmuggen uit nylon panty
Huisdieren

Realistische kunstmuggen uit nylon panty

Als je kijkt naar het unieke werk van Zaporozhye, Meesteres Lyubov Moshak, is het niet meteen mogelijk om te bepalen dat je het werk van mensenhanden hebt. Originele mopjes zijn precies gekopieerd van hun viervoeters. En ze zijn gemaakt van oude nylon panty. Realistische puppy's, waarvan de basis voor de creatie een onnodige panty was, veroorzaken een storm van emoties.

Lees Verder
Huisdieren

Opgedragen aan de eigenaars van katten: unieke accessoires die het leven gemakkelijker kunnen maken

Van katten houden en er geen offers aan brengen - is het niet waar de spinnende eigenaren van huisdieren van dromen? Soms dreigt het verblijf van een viervoetige vriend in het appartement met wanorde, de noodzaak om meubels of behang bij te werken. Niet altijd kan de staart met de staart worden gesust en gevoed. Zelfbewust en eigenzinnig leven ze hun leven door te doen wat ze willen en zichzelf toe te laten om geliefd en verzorgd te worden.
Lees Verder
Huisdieren

Waarom gaan katten naar bed met de eigenaars?

Iedereen die een huiskat heeft, weet heel goed dat de kat hoogstwaarschijnlijk 's nachts op bed probeert te komen. In de meeste gevallen zijn de eigenaren alleen maar blij met deze warme warme, spinnende, donzige warmwaterkruik - een zeer aangename metgezel tijdens winternachten. Maar waarom de katten zelf? Bijna alle dieren gedomesticeerd door mensen (en de kat is een van hen), veel volwassen gedragskenmerken blijven op volwassen leeftijd.
Lees Verder
Huisdieren

Alpha, Beta of Gamma? Prachtige "kosmische" bedden voor katten

Wat alleen mooie modellen van ligbedden en babybedjes voor huisdieren zijn, komen niet met moderne ontwerpers! Tegenwoordig kunnen gelukkige katteneigenaren modellen kopen in de vorm van fruittaarten, kleine tenten en vele andere versies van een eenvoudig ligbed. Het bedrijf Myzoo Studio biedt een nieuwe versie - dit is een prachtig en leuk "ruimtebed" voor katten, waarbij het huisdier kan kijken naar wat er gebeurt vanaf de "hoogte van de vogelvlucht".
Lees Verder
Huisdieren

Maine Coon genaamd Lotos werd een echte Instagram-ster en een favoriet van abonnees.

De Maine Coons staan ​​om voor de hand liggende redenen bekend als "zachte en pluizige reuzen". Katten en katten van dit ras zijn vrij groot, hebben een lange pluizige vacht, bijna een echte leeuwenman en een verbluffend, expressief en uniek karakter. Een van de vertegenwoordigers van de Maine Coon, een kat met de naam Lotos, is een echte Instagram-ster en een favoriet van abonnees geworden!
Lees Verder
Huisdieren

36 unieke en weinig bekende dingen voor kattenliefhebbers

Velen van ons houden van katten, of kennen in ieder geval de liefde. Katten - huisdieren met een uniek karakter. Ze willen graag in slaap vallen waar ze willen, willen graag het huis rondreizen en kruipen in de meest onvoorspelbare schuilplaatsen. Zonder een kat is het leven niet hetzelfde - en alle kattenliefhebbers zullen het daarmee eens zijn! We nodigen je uit om te kijken naar 36 unieke en weinig bekende dingen waar de eigenaars van deze prachtige fluffies dol op zijn: Transparante vogelvoederbak Kattenspeelgoed Toiletrolhouder "Er is een kat in huis" Katbed Origineel speelgoed op sukkels Dandy voederapparaat kattenbak Ladder voor een kat Bescherming van de bank tegen klauwen van katten "Zachte pootjes" Stoel voor de eigenaar en huisdier Cache voor de kat Deurbeslag Fascinerende paden voor de kat Venster voor het huisdier Extra slaapplaats Pijpleiding voor een kat Origineel ligbed Speelgoed beddengoed voor een bed Kat op een batterij Speciaal oppervlak voor het slijpen van klauwen Massager-speelgoed Toetsenbord voor zijn Catwalking Interessant spelsysteem Katten sandwich Mini fitnessclub voor een kat Indiana Jones's "Cat's Cave" Schattige ligstoel Sint-jakobsschelp, die door een kat kan worden gekrabd Ligstoel ophangen Ligstoel onder de tafel Toilet voor de kat, verborgen in de kast
Lees Verder
Huisdieren

Ongelooflijke foto's van wilde eekhoorns die je ogen niet afhouden

Eekhoorns zijn zeer nieuwsgierige en vlugge wezens. Fotograaf Gert Weggen (Geert Weggen) merkte dit al lang geleden op en besloot deze functie aan andere mensen te laten zien. Gert houdt van de natuur en alles wat daarmee samenhangt en probeert zoveel mogelijk ongewone en interessante momenten uit de wereld van dieren in het wild vast te leggen.
Lees Verder
Huisdieren

Je hond zal waarschijnlijk zo'n dankbaar geschenk zijn.

Als het gaat om kleding voor honden, komen truien, jassen en zelfs laarzen voor de geest! Maar misschien is dit niet genoeg. De ontwikkelaars van het bedrijf Walkee Paws hebben originele legging voor honden gemaakt. Legging ziet er grappig uit, maar fabrikanten zeggen dat dergelijke kleding comfortabel zit en veel problemen oplost.
Lees Verder
Huisdieren

Samen voor altijd: 8 dieren en vogels, die Monogaam kunnen heten

Op het land, in de lucht en zelfs onder water kunnen we dieren vinden die vatbaar zijn voor monogamie, dat wil zeggen voor het leven met één partner. Als je nog steeds niet in de ware en enige liefde in het leven gelooft, kijk dan naar deze dieren die beloven om voor altijd samen te zijn. Gouden pinguïns (Macaroni-pinguïns) In feite zijn de meeste vogels monogaam, maar geen van de vogels is zo loyaal aan een partner als deze pinguïns.
Lees Verder
Huisdieren

Stijlvolle riem met hun eigen handen: een geweldige accessoire voor een trouwe viervoeter

Het uiterlijk in het hondenhok verplicht zorgzame eigenaren om de gevestigde manier van leven enigszins te veranderen. Verplicht zijn wandelingen in de frisse lucht met uw favoriete huisdieren aan de leiband. Het is niet nodig om een ​​duur accessoire in de winkel te kopen. Het is veel gemakkelijker om het met je eigen handen te maken. Het is mogelijk om niet alleen rekening te houden met de grootte van de hond, maar ook met de kleur ervan.
Lees Verder
Huisdieren

17 katten, waarvan je het bestaan ​​waarschijnlijk niet kende

De kattenfamilie heeft 37 soorten en niet alle zijn algemeen bekend bij het publiek. En hoewel vandaag niemand verbaasd is over de draf, poema en panter, zijn er 17 weinig bekende, maar zeer interessante en mooie katten die iedereen zou moeten zien. Fluwelen kat Zwarte kat Canadese lynx Manul Caracal Pampas kat Bengaalse kat Serval Yaguarundi Cat-fisher Rookluipaard Kalimantan kat Ocelot Chileense kat Sumatraanse kat Aziatische kat Teeming Chinese Cougar
Lees Verder
Huisdieren

Realistische kunstmuggen uit nylon panty

Als je kijkt naar het unieke werk van Zaporozhye, Meesteres Lyubov Moshak, is het niet meteen mogelijk om te bepalen dat je het werk van mensenhanden hebt. Originele mopjes zijn precies gekopieerd van hun viervoeters. En ze zijn gemaakt van oude nylon panty. Realistische puppy's, waarvan de basis voor de creatie een onnodige panty was, veroorzaken een storm van emoties.
Lees Verder
Huisdieren

Hilarische foto's van dieren die overal in slaap kunnen vallen

De eigenaren van honden en katten weten dat hun huisdieren op elk moment en op elke plaats en in elke pose in slaap kunnen vallen. Een enorm aantal foto's overal op internet is daarvan het bewijs. Het is onmogelijk om te stoppen met aangeraakt te worden en je verwonderd te zijn over het vermogen van dieren om overal, altijd en op elke manier in slaap te vallen. Hier zijn slechts een paar foto's die je opbeuren:
Lees Verder
Huisdieren

3 eenvoudige manieren om dierenhaar snel van het meubilair te ontdoen

Hoe kan je onze harige vrienden niet liefhebben? Maar met liefde voor hun constante rui is alles veel gecompliceerder. Vergeet het luide en zware vacuüm als het gaat om het schoonmaken van meubels. Er zijn veel meer eenvoudige en stille opties. Je meubels zullen er als nieuw uitzien en de gasten zullen het gebrek aan wollige vrienden op hun kleding zeker waarderen.
Lees Verder
Huisdieren

8 hondenrassen die zelfs de meest emotionele persoon kalmeren

Voor mensen die alles waarnemen wat er gebeurt, is erg emotioneel, het uiterlijk van een hond in het gezin kan een moeilijke beslissing zijn. Echter, huisdieren, vooral honden, verminderen stress en maken de thuisomgeving comfortabeler. Soms is het voor dit doel voldoende om alleen de persoon in het oog te zien. Honden kunnen zelfs nostalgie thuis verlichten.
Lees Verder
Huisdieren

Wetenschappers hebben ontdekt dat katten een weerspiegeling zijn van de identiteit van de eigenaar

Je harige vrienden met jou hebben misschien veel meer gemeen dan op het eerste gezicht lijkt. Althans, zo zeggen de wetenschappers die de resultaten publiceerden van hun recente onderzoek in het tijdschrift PLOS ONE. Het bleek dat liefhebbers van vis en laserpointers hun eigenaren imiteren. Meestal nemen Fuzzies kenmerken aan zoals extraversie, openheid, neuroticisme en emotionele stabiliteit.
Lees Verder
Huisdieren

Hoe een kattenbak te verbergen? 10 nuttige oplossingen

"Het doel van de kat is om te zitten en bewondering te veroorzaken," het is moeilijk om het niet met George Gates eens te zijn, omdat het de gracieuze kat is die het huis vult met warmte en schoonheid. Maar er is een minder esthetische kant van haar aanwezigheid. Wat te doen met de lade? Hoe het te verwijderen uit openbare weergave? Als je jezelf deze vragen hebt gesteld, is ons advies voor jou!
Lees Verder