Categorie Handwerk

Wolbaltapijten: een unieke techniek - een praktisch resultaat
Handwerk

Wolbaltapijten: een unieke techniek - een praktisch resultaat

Uniek, gemaakt in een enigszins ongebruikelijke techniek, tapijten komen uit onder de handen van bekwame vakvrouwen uit Nepal. Wees niet verrast, maar ze zijn niet geweven, maar opgerold, en ze doen het zo vakkundig dat het resultaat niet alleen praktisch, maar ook esthetisch opvallend is. De kwaliteit van het handgemaakte werk staat buiten twijfel: voor ambachtsvrouwen is het maken van tapijten geen hobby, maar een beproefde manier om in hun levensonderhoud te voorzien.

Lees Verder
Handwerk

De craftswoman nam de krulspelden en het touw en maakte er een charmant ding van.

Krulspelden veranderen in charmante poppen is gemakkelijk en eenvoudig. Flexibele papilotki perfect gemodelleerd, en daarom zal het speelgoed functioneel zijn. Zelfgemaakte poppen zijn niet alleen favoriet bij kinderspellen, maar ook een stijlvol decorelement. Tijd om te werken zal een beetje duren. Om aan één pop te werken, heb je nodig: zachte krulspelden - 2 stuks; touw of touw; cocktail tube; restjes voor kleding (in het ideale geval mag het materiaal niet afbrokkelen); een beetje monochromatisch gebreide stof of een onnodige sok met lichaamskleur of een kleur er dichtbij; kralen voor de ogen.
Lees Verder
Handwerk

Van het oude ding - naar de nieuwe outfit: 16 foto's van kleding herwerken ideeën

Elke persoon in de kast heeft dingen die hij al lange tijd niet draagt, maar het is jammer ze eruit te gooien. Wat kun je ermee doen? Om de verbeelding te laten zien en te proberen "het nieuwe van het oude" te maken. Laten we naar 16 van zulke interessante foto-ideeën kijken! We maken shirts, T-shirts, blouses en broeken opnieuw. Met behulp van eenvoudige trucs kun je een oude afbeelding toevoegen aan een oude zaak: je kunt een merkwaardig decor op eenvoudige T-shirts naaien en het daarmee versieren: En uitgerekte truien slagen er met succes in rokken, jurken en overalls van te maken: kralen.
Lees Verder
Handwerk

Ongebruikelijke sieraden van een touw en een koord: 20 prachtige ideeën

Sieraden gemaakt van touw en koord lijken sommige vrouwen te massief en zwaar, en daarom besluiten maar weinig mensen zo'n ongebruikelijk accessoire te dragen. Desalniettemin zien dergelijke decoraties er absoluut buitengewoon uit en worden ze heel gemakkelijk gemaakt met de beschikbare materialen. Een touw ketting kan worden aangevuld met kralen, dan zal het een heel ander uiterlijk krijgen - gemakkelijker, delicaat en elegant.
Lees Verder
Handwerk

Originele en stijlvolle accessoires van een gewone bliksem.

Bliksem wordt beschouwd als een normale functionele uitrusting. Op een dag kwam een ​​of andere vakvrouw op het idee om een ​​gewone bliksem een ​​ornament te maken - en sindsdien verschijnen er steeds meer nieuwe broches, halskettingen, kettingen en armbanden gemaakt van bliksem op het internet. Dit zijn absoluut unieke decoraties, geweldig in hun schoonheid.
Lees Verder
Handwerk

Delicate sieraden met vlinders en bloemen gemaakt van polymeerklei

Wat is er milder dan vlinders en bloemen? Dit klassieke duet wordt geassocieerd met lente en zomer, heldere warme dagen en aangename bloemen- en weidegeuren. Craftswoman Irina Khamidullina (Irina Khamidullina) was in staat om de tederheid en charme van het warme seizoen te vangen en over te brengen naar ons dagelijks leven met behulp van designerornamenten gemaakt van polymeerklei.
Lees Verder
Handwerk

Overblijfselen van vroegere luxe in het bedrijf, of hoe u het garen effectief kunt gebruiken voor de laatste draad

Elke naaister vraagt ​​zich vroeg of laat af - wat te doen met het resterende garen? Het meest categorische antwoord suggereert zichzelf snel: gooi het weg. Het is echter niet de moeite waard de overblijfselen van de gesp weg te gooien, vanwege hen kun je ongelooflijk veel interessante dingen maken. Truien en truien voor je geliefde Je kunt doen en werken in de techniek van patchwork Vergeet niet de tassen met cosmetica
Lees Verder
Handwerk

Wanneer de naald magisch wordt: het ongebruikelijke borduurwerk van bekwame vakvrouwen

Origineel en ongebruikelijk borduurwerk. Volumetrisch en soepel, monochroom en kleur, met verschillende inserts en zonder dat het mooi is. Vaak gebruikten de meesters in de werken van verschillende technieken tegelijkertijd. Het onderwerp van bewondering zijn de fijne kneepjes van draden in combinatie met het thema van door de mens gemaakte doeken. Ongebruikelijke elementen van borduurwerk kunnen een op zichzelf staande interieurdecoratie of een spectaculaire toevoeging aan kleding zijn.
Lees Verder
Handwerk

Zie eens wat een wonder van garen kan worden gehaakt

Een pluizige bloem met zes bloembladen is een prachtige basis voor het creëren van een verscheidenheid aan dingen: dekens, tapijt, stoelbekleding of kussen, mooi tapijt en meer! Om te beginnen worden deze delicate bloemen gemaakt en kunnen ze vervolgens in verschillende samenstellingen worden samengesteld, naar de smaak van de vakman. Om te werken voorbereiden: haak; wollen garen van twee kleuren; schaar.
Lees Verder
Handwerk

Bulkversiering op de hals van gewone satijnen linten

Satijnen lintjes - een van de populaire materialen van de naaldenvrouw. Het blijkt dat je ongelooflijk mooie volumineuze decoraties kunt maken met 3D-effect! Zo'n schoonheid kan niet worden gekocht in de winkel, en de kleur van de linten kan naar wens worden gekozen. We bieden gedetailleerde workshops en interessante voorbeelden van sieraden hieronder:
Lees Verder
Handwerk

Maak nevyanuyuschy mooi boeket voor de inrichting - eenvoudig

Er is niets gemakkelijker dan prachtige, niet-binnendringende papieren bloemen te maken. Dit vereist slechts een paar elementen: gekleurd papier, lijm, schaar en een bloemenpatroon dat u zou willen ontvangen. Er is geen specifieke draaitechniek nodig. Het meest "moeilijk" in dit geval - knip voorzichtig het afgedrukte sjabloon.
Lees Verder
Handwerk

Chique geborduurde tassen en clutches: 20 ideeën voor inspiratie

Ongelooflijk geduld moet aanwezig zijn om een ​​patroon op een tas of handtas te kunnen borduren. Het resultaat is echter volledig lonend voor de tijd die aan het werk wordt besteed: het is ongelooflijk mooi, chique en, men kan gerust zeggen, ontwerperborduurwerk op de tas. Het is gemakkelijk om een ​​tas te transformeren - en u kunt het zelf doen!
Lees Verder
Handwerk

Leren tas - een exclusief accessoire gemaakt door uzelf

Leer is een uniek materiaal dat gemakkelijk kan worden gemodelleerd. Het gebeurt vaak dat lederen producten sneller uit de mode raken dan slijten. Het is een beetje fantasie en ze kunnen een tweede, en soms zelfs een derde leven krijgen. Exclusieve handtassen, portemonnees, koppelingen ontworpen voor kleinigheden worden geboren. Het gebruik van smalle stroken, bundels, elementen van borduurwerk en applicaties, reliëfpatroon en burn-out zijn slechts enkele van de technieken waarmee u zelfvoorzienende designeraccessoires kunt maken.
Lees Verder
Handwerk

Miniature Universes in prachtige decoraties

De getalenteerde meester Natalie Artemenko uit Oekraïne (Vytvir) maakt ongelooflijke sieraden die miniatuuruniverses omsluit. Kleine bloemen in ringen, bomen in hangers en nog veel meer - dit is de echte trots van de meester. Inderdaad, het is mogelijk om voor eeuwig prachtige ornamenten van hars, hout, metaal te beschouwen - ze zijn zo ongebruikelijk, fascinerend en professioneel.
Lees Verder
Handwerk

We ontdoen van restjes en restjes met behulp van de Pizza-technologie

Elke naaister blijft een hoop weefselresten, wat moeilijk te vinden is. In dit geval zullen de pizza-apparaten, die steeds populairder worden in patchwork, te hulp komen. Naaitechniek "Pizza" is een ideale optie voor beginners in patchwork. Weet je nog hoe je pizza moet koken? Neem het deeg en leg de worst, kruiden, tomaten en andere ingrediënten willekeurig neer en strooi er kaas bovenop.
Lees Verder