Categorie Lifehacking

Lifehacking

Om je voeten droog te houden. Wij maken schoenen waterdicht

In de herfst moet je veel moeite doen om thuis te komen of met droge voeten te werken. Zelfs als je vaardig tussen plassen manoeuvreert, zijn er soms problemen. Hier zijn enkele tips om schoenen tegen water te beschermen. Wrijf de laarzen of schoenen van kaarsen. Voor deze methode van verwerking zijn alleen was of paraffine kaarsen geschikt.
Lees Verder
Lifehacking

Veters sneakers stijlvol op: 7 nieuwe en grappige technieken

Als je, in tegenstelling tot hakken, liever sneakers en sneakers hebt, dan had je waarschijnlijk het idee dat schoenen mooi en origineel in elkaar kunnen worden gezet. Ongewone en heldere veters modificeert zelfs de meest eenvoudige sneakers! We bieden aan om te kijken naar 7 nieuwe en grappige technieken, hoe je ongewoon sneakers en sneakers kunt rijgen:
Lees Verder
Lifehacking

Je hebt de staart altijd verkeerd gedaan! Een eenvoudige truc die alles zal veranderen

De staart op het hoofd is een casual kapsel voor elk meisje. Snel. Gewoon. Handig. Een verscheidenheid aan staarten heel veel: vanaf de zijkant, bovenkant, onderkant. Als je echter een paar geheimen kent, zal je staart op je hoofd veranderen en zal het geen gewone alledaagse staart worden, maar een origineel kapsel. Vandaag willen we je een aantal geheimen laten zien die je helpen je perfecte staart te maken.
Lees Verder
Lifehacking

De sluwe manier om niet naar het werk te gaan of de baas te overtuigen dat je echt een ziekenhuis nodig hebt

Iemand "buigt zich terug", terwijl hij zichzelf aan het werk geeft, terwijl collega's advies uitwisselen om een ​​acrobatische truc uit te voeren, staande op de brug om naar het ziekenhuis te gaan. Met het begin van koud weer, wanneer "regen of sneeuw buiten het raam", en bovendien een windstille en niet zachte wind, is het eenvoudigweg nodig om warm te blijven in het huis en een ernstige verkoudheid te voorkomen.
Lees Verder
Lifehacking

Zodat wol niet bijt - levenshacking, om comfort te bereiken

Het is een schande wanneer een gekocht wollen ding begint "agressie te vertonen", wat huidirritatie veroorzaakt. Er zijn verschillende manieren om "stekelig" te verwijderen of te minimaliseren. Er zijn onder hen zowel mensen als mensen die worden aangeboden door de makers van huishoudelijke chemicaliën. Voordat je iemand een sjaal met een hoed geeft of spijt hebt van het verlies van een trui die geen favoriet is geworden, is het de moeite waard om de wol zachter te maken.
Lees Verder
Lifehacking

Automobilisten noteren: 7 handige tips om de auto in de kou te starten

We hebben voor u de meest effectieve levenshacking voorbereid, die u zelfs in het holst van de vorst gemakkelijk de auto zal helpen starten. Geduld Nadat u het contact hebt aangezet, moet u niet snel beginnen om de motor te starten: geef de brandstofpomp de tijd om benzine op te pompen. Ochtendoefeningen Zodra je in de auto stapt, knipper je het grootlicht of zet je de muziek aan.
Lees Verder
Lifehacking

Praktisch advies voor katteneigenaren

Katten zijn geliefd bij veel huisdieren. Leven met deze verbazingwekkende wezens heeft zowel positieve als een aantal negatieve aspecten, bijvoorbeeld gescheurde meubels, wol in huis, geur van de lade, enz. Om deze en vele andere problemen het hoofd te bieden, bieden we aan om kennis te maken met praktisch advies voor alle katteneigenaren.
Lees Verder
Lifehacking

18 situaties waarin vindingrijkheid alles is

Er zijn situaties die onmogelijk lijken om mee om te gaan. Een ding is gebroken, verloren of bestaat helemaal niet! En dan komt savvy te hulp. Dit is precies wat er gebeurde bij mensen van wie de uitvindingen op de onderstaande foto te zien zijn. Zeer kleine gootsteen. Deze fles was te groot en de gootsteen was erg klein.
Lees Verder
Lifehacking

Het tweede leven van een oud shirt: 12 originele foto-ideeën

Haast je niet om "af te schrijven" in het lompen oude herenhemd, dat het gewoon niet meer leuk vindt of uit de mode raakt. Het is het niet waard om het van plaats naar plaats te verplaatsen, in de hoop dat de mod nog terug zal zijn. Indien gewenst, is het shirt gemakkelijk om te zetten in de noodzakelijke en praktische dingen die meer dan een jaar trouw kunnen dienen.
Lees Verder
Lifehacking

Ambachtslui voor een noot: hacking voor naaien

Elke gastvrouw wordt op de een of andere manier thuis geconfronteerd met naaien. Of het nu een favoriete hobby of een routineklus is, life hacking, die het proces versnelt en vereenvoudigt, zal hoe dan ook van pas komen. Verlies de kleine klossen niet met de draad. Dit zal zachte teensteunen voor een pedicure helpen. Een andere manier is om ze te ontbinden in een ijsvriezer.
Lees Verder
Lifehacking

16 voorbeelden van perfecte kleuren in kleding

De juiste kleurencombinatie in kleding vormt de basis voor een stijlvolle en competente uitstraling. Met een tabel met kleurencombinaties bij de hand kun je gemakkelijk een outfit kiezen voor je favoriete paarse schoenen of een hoed voor een jurk in de kleur van de rode zee. De moderne modewereld biedt haar volgers een enorme selectie kleurenschaduwen met ongelooflijke exotische namen.
Lees Verder