Categorie Breiwerk

Brei leuke en praktische dingen uit: 15 ideeën voor thuis en in de tuin
Breiwerk

Brei leuke en praktische dingen uit: 15 ideeën voor thuis en in de tuin

Oude t-shirts gaan vaak over in vodden, maar sommige vakvrouwen snijden ze in reepjes, rollen ze in ballen en maken gebreid garen. Dit garen voelt zeer zacht aan, is schattig en, belangrijker, gratis. Hieruit kun je veel nuttige dingen in het leven maken: matten in de gang of badkamer, soezen, capes op de stoel en zitstoelen, dekens en sjaals, slippers en tassen om in de natuur te wandelen.

Lees Verder
Breiwerk

Mini-memo: kleuren combineren in breien

Een harmonieuze combinatie van kleuren - een die aangenaam is voor het oog. En als er algemene tips en aanbevelingen zijn over de combinatie van kleuren en tinten, zijn ze goed te gebruiken in de eerste fase van het breien, wanneer de naaister nog niet genoeg ervaring heeft om het garen van verschillende kleuren te kunnen bepalen en selecteren zonder spiekbladen per oog.
Lees Verder
Breiwerk

Charmant idee voor thuis gebreide organizers

Goed georganiseerde ruimte thuis is de verdienste van een goede huisvrouw. Een van de assistenten bij het herstellen van de orde wordt een regelmatige organisator. Het kan echter zelfs met uw eigen handen worden gemaakt, bovendien van garen. Gebreide organisatoren, ongetwijfeld winnen gewone uitstraling en uniciteit van de winkel.
Lees Verder
Breiwerk

Gevlochten vlechten voor de meest vrouwelijke afbeelding

Gevlochten vlechten kunnen zelfs de eenvoudigste trui versieren. Bovendien kun je van de gebreide vlechten een originele sjaal of een gebreide hoofdband maken die absoluut geweldig en vrouwelijk is - dit najaar is echt een uitstekende keuze. Je kunt een vlecht op de rand van een vest, trui of trui naaien, er een sjaal van ongewone schoonheid uit vlechten of een verband maken - deze en vele andere ideeën wachten op je in de onderstaande lijst:
Lees Verder
Breiwerk

Niet bijzonder idee: originele wanten voor twee

Verkoudheid komt, wat betekent dat iedereen meer warmte wil. Deze prachtige kit zal het zowel letterlijk als figuurlijk bieden. In Noorwegen maken wanten deel uit van de nationale klederdracht van sommige regio's. Ze worden gedragen bij speciale gelegenheden, waaronder de bruid en bruidegom op de bruiloft.
Lees Verder
Breiwerk

Gestrekte lussen - een waardig alternatief voor bont

Gestrekte lussen zien er altijd indrukwekkend uit. Gebreid gehaakt of gebreid, ze zien eruit als vacht. De schoonheid schuilt in het feit dat je je eigen model kunt maken, je kunt niet alleen de lengte van de stapel aanpassen, maar ook de dichtheid van "pels". Warme knitwear is uniek, het voegt volume en warmte toe, ze zien er niet volumineus uit.
Lees Verder
Breiwerk

Garen + gevlochten draad = geweldige dingen voor thuis

Garen is een heel zacht materiaal en als we iets zachts moeten doen, zoals een sjaal, trui, muts of sokken, zijn tijdens het breien geen extra materialen nodig, behalve garen. Maar als we bijvoorbeeld een mand willen haken, zal de constructie veel stabieler en dichter blijken te zijn, als je een "ondersteuning" toevoegt aan de garen - draad gevlochten voor creativiteit, draad, waslijn, touw, enz. Kan het zijn rol spelen.
Lees Verder
Breiwerk

Warm in uw handen: prachtige wanten met bloemenborduursel

Nog niet zo lang meer om te wachten op de grote nachtvorst, wat betekent dat elke inwoner van het barre klimaat zich moet opwarmen. Wanten verwarmen je handen veel beter dan handschoenen, omdat je vingers er samen in zitten. Zorg ervoor dat je ten minste één warm paar krijgt. Hit van het seizoen - wanten met groot gebloemd borduurwerk.
Lees Verder
Breiwerk

Spectaculaire warme vesten. Wanneer een grote paring slechts plus is!

Vesten van groot gebreid zien er altijd indrukwekkend en stijlvol uit. Volumetrisch, met een duidelijk gedefinieerde textuur, ze zien er zelfvoorzienend uit, zelfs bij het gebruik van de eenvoudigste dekking. Korter en lang, vrij en duidelijk zittend op de figuur, ze versieren niet alleen, maar ook warm. Soms is het breien zo groot dat de haak of breinaalden op bestelling gemaakt moeten worden.
Lees Verder
Breiwerk

25+ haakideeën: interieuroplossingen die gezelligheid en comfort bieden

Haken is een spannende ervaring. Met zorg geplaatste tafelkleden en spreien passen vloerkleden en servetten perfect in de inrichting. Nadat je de techniek van het haken onder de knie hebt, kun je in sommige gevallen zelfs zonder het schema. Originele ontwerp-gadgets maken kan verschillende doelen hebben. Sommigen van hen zullen een exclusieve decoratieve functie vervullen, en er zullen er zijn die begiftigd zijn met een doordachte functionaliteit.
Lees Verder
Breiwerk

In een doos voor breiers: ideeën voor stijlen van truien voor de herfst / winter

Afzonderlijke volumetrische elementen, zoals mouwen of massieve patronen, evenals oversized gebreide truien, zijn nog steeds relevant deze herfst en winter. Ze zijn erg mooi, zacht om aan te raken en gratis, waardoor je de meest ongewone afbeelding kunt maken. In de trend blijven ook gebreide jassen, bijgesneden losse truien, gebreide truien met omvangrijke en ongewone mouwen, evenals originele patronen gebreid op grote breinaalden.
Lees Verder
Breiwerk

Zakelijke stijl kleding. Het idee en het schema van gebreide tops

Moe van blouses en overhemden? Verdun je businesspakket met een discrete en verfijnde gebreide top. Deze modellen passen in vrijwel elk bedrijfsimago. Prachtige top met een patroon van ruiten Top met een klein bescheiden decolleté ziet er geweldig uit in combinatie met een strikte jas. Brei dit model is beter van biologisch katoen.
Lees Verder
Breiwerk

Warmte-perfectie-sjaals-vesten. Ideeën en schema's

Warm, niet zonder gratie, gemakkelijk gemodelleerde sjaals, vesten en transformatoren geven het beeld een uniek karakter en zorgen voor een verwarmend effect. Gebreide en stoffen modellen hebben originele bevestigingen en handige opties voor bevestiging. Anders kunnen hier manieren zijn om te versieren. Opengewerkte decoratie, opzettelijk groot breien, driedimensionale patronen, enorme knoppen - dit alles samen of afzonderlijk kan aanwezig zijn in de modellen, waardoor ze uniek en zelfvoorzienend zijn.
Lees Verder
Breiwerk

Ideeën voor inspiratie: gekruiste kleding

Borduurwerk en multicolor decor zijn erg populair dit seizoen. Als u op zoek bent naar iets nieuws, moet u op kruissteek letten. Voor degenen die dichter bij het breien zijn, is er de mogelijkheid van een succesvolle imitatie - intarsia. Een speciale techniek, namelijk het inbrengen van gekleurde draden, soms met verschillende textuur.
Lees Verder
Breiwerk

Origineel patroon voor liefhebbers van exclusief

Het originele en ongecompliceerde patroon is in staat om een ​​zelfvoorzienende decoratie voor handgemaakte dingen te worden. Originele producten zullen er uit zien, volledig verbonden door dergelijke viskeuze en individuele onderdelen. Opgestikte zakken, mouwen, pas, volumetrische verticale strepen zijn slechts enkele van de opties.
Lees Verder
Breiwerk

Sjaal gebreid met een liniaal - een unieke kans om op te vallen tussen de massa

De originele sjaal met een groot patroon kan worden gebreid met behulp van een haak en een liniaal. De techniek van het werken beheersen is eenvoudig. Het belangrijkste is om geduldig te zijn en rekening te houden met een aantal nuances. Voor breien nodig: liniaal; haak; threads van geselecteerde kleuren. Het is belangrijk op te merken dat deze breimethode kruisen omvat. De lengte van de sjaal wordt aan het begin bepaald en komt overeen met de lengte van de ketting.
Lees Verder