Categorie Keuken

Slechte gewoonten tijdens het schoonmaken, die moeten worden weggegooid
Keuken

Slechte gewoonten tijdens het schoonmaken, die moeten worden weggegooid

Schoonmaken lijkt een heel eenvoudig en begrijpelijk proces te zijn, dat de meesten van ons in de kinderjaren hebben geleerd. Maar wat als de gewoonten die we in de loop der jaren hebben beheerst, misschien niet zo nuttig zijn voor ons huis als het lijkt op het eerste gezicht. Hier zijn een paar dingen die u tijdens het orderbeheer moet stoppen, zodat uw huis schoon en veilig is.

Lees Verder
Keuken

Thermos met een "zoet". Weg met een onaangename geur

Na verloop van tijd krijgt de thermosfles een specifieke geur. Het is moeilijk om het als aangenaam te classificeren. Ja, en om jezelf ervan te overtuigen dat de kwaliteit van de inhoud van de lichte barnsteen geen invloed heeft, bijna onmogelijk. Ondertussen is er een uitweg - en niet een. Eenvoudige, maar effectieve manieren om van de geur af te komen van een thermoskan "Reanimate" een thermoskan helpt de lepel met mosterdpoeder.
Lees Verder
Keuken

Word wakker met plezier. Een geweldige uitvinding - het alarm-koffiezetapparaat

Als je jezelf een van die mensen vindt die 's ochtends met moeite en met tegenzin uit bed komen, dan zul je zeker genieten van deze slimme wekker - een product van het bedrijf Barisieur. In 2014 heeft Joshua Renuf Barisier een wekker uitgevonden die je wakker maakt met een kopje versgezette koffie. Mee eens, dit begin van de ochtend is veel aangenamer dan een eenvoudig en irritant alarmsignaal.
Lees Verder
Keuken

Ongebruikelijke werkbladen en bar tellers in de keuken. Handige foto-ideeën

In kleine keukens, waar geen plaats is voor een volwaardige eettafel, zal de bar perfect passen. Dit meubelstuk kan beknopt en discreet zijn, of een duidelijke hint hebben naar de sfeer van cafés en restaurants. Kies een optie die perfect in uw interieur past. Rek tussen kamers. Dit arrangement wordt voorgesteld in die appartementen waar de keuken wordt gecombineerd met de woonkamer.
Lees Verder
Keuken

Zeeppot is geen zin: effectieve reinigingsmethoden voor alle soorten potten

Nagar over het werk van het pan-leven. Het kan eenvoudig worden gevormd vanuit de tijd of als gevolg van een vergissing. In beide gevallen is het vrij eenvoudig om er vanaf te komen. Je kunt het met geïmproviseerde middelen doen. Het belangrijkste om rekening te houden met het materiaal van de pan en het schoon te maken, gewapend met kennis - een kwestie van technologie. Email, aluminium, roestvrij staal - dit alles wordt als schoonmaakmiddel gebruikt.
Lees Verder
Keuken

Gebruik correct: 13 feiten over messen die niet kunnen worden genegeerd

Een keukenmes is een van de belangrijkste bestek, en vandaag is het onmogelijk om je voor te stellen zonder te koken. In elk huis zijn een paar messen voor snijden, vlees, groenten en eenvoudig dagelijks gebruik. Om het mes in perfecte staat te houden en correct te gebruiken, moet u echter 13 belangrijke feiten over messen weten, die nuttig zijn voor iedereen om te onthouden.
Lees Verder
Keuken

Lege hoeken - nee! Organisatie van ruimte in de keuken

Helaas, in de omstandigheden van een gewoon appartement, komt de keuken niet altijd overeen met de gewenste. Een belangrijk punt voor het creëren van een comfortabele omgeving en het organiseren van een comfortabele werkplek is een doordachte benadering van het plaatsen van meubels en het vullen ervan. Niet ongebruikelijk in de keuken, op maat gemaakte of zelfgemaakte meubels, waarin elke centimeter is uitgedacht.
Lees Verder
Keuken

Onverwacht: snij de citroen door, bestrooi met zout en laat het een nacht in de keuken staan. Het resultaat zal je verbazen

Citroen is een citrusfruit, handig op vele manieren. Het alkaliseert het lichaam, introduceert er vitamines in en helpt natuurlijk bij het schoonmaken van de keuken. Een beetje onverwacht? In feite zijn de gunstige eigenschappen van citroen al vaak gezegd: reinigen, verfrissen, verwijderen, desinfecteren. Hoe zijn vaardigheden correct toe te passen voor onze behoeften?
Lees Verder
Keuken

10 nieuwste keukengadgets die u wilt kopen

Keukengadgets vereenvoudigen het leven, helpen de gastvrouw en maken het kookproces leuk en plezierig. We raden u aan naar de nieuwe keukengadgets van de fabrikanten te kijken, die vrij origineel en nuttig zijn in de keuken. Interessante ovenschaal Handige vleesspuit Stand voor warm met handgrepen Gadget voor eenvoudige scheiding van granaatappelzaden Gadget voor blikjes met ingemaakte groenten Eenvoudige handpers Juicer Gadget voor het maken van sauzen Droger voor groenten, fruit en vlees in de oven Gadget voor het maken van zelfgemaakte worsten en worsten Automatische vaatwasser U kunt meer leren over gadgets uit de onderstaande video:
Lees Verder
Keuken

10 interessante ideeën die je gootsteen nodig heeft

Als je het zat bent om constant de rommel bij de gootsteen op te ruimen, dan ben je hier aan het juiste adres. Vandaag willen we 10 originele ideeën met je gootsteen delen! Opknoping plank voor het opbergen van gerechten die veel ruimte in de keuken zullen besparen Handige wasdroger voor glazen en bekers Een vrolijke spons die je opwekt tijdens het saaie afwassen De planken in de keukenkasten helpen je om ruimte te besparen. legborden voor het opbergen van borden. Een handige houder voor papier of handdoeken. Planken kunnen niet alleen op de gootsteen, maar ook eronder worden geplaatst. Hangende organizer voor de keukengootsteen
Lees Verder
Keuken

Top 10 handige tips en je hebt altijd een bestelling in de keuken

De ideale volgorde in de keuken is het belangrijkste teken van een goede huisvrouw, en het gaat niet alleen om de afwezigheid van stof, maar ook om de algemene organisatie van de keukenruimte. Vandaag willen we u 10 ideeën geven over hoe u de keuken opruimt en waar u een berg keukengerei kunt plaatsen! 1.Basket organizer voor specerijen 2. Papieren laden voor keuken kleinigheden 3.
Lees Verder
Keuken

Slechts één item en de ovendeur zullen schitteren.

De ovendeur is een echt keukenmonster als het gaat om schoonmaken. Het verzamelt vet, vuil en stof, dat niet zo gemakkelijk te reinigen is. Als je het beu bent om veel tijd met het werken met de ovendeur bezig te zijn, is het tijd om kennis te maken met een geweldige levenshack die niet alleen waardevolle uren, maar ook zenuwen bespaart.
Lees Verder
Keuken

22 ideeën om elk huis handiger te maken

Het is niet nodig om veel geld uit te geven om uw huis comfortabeler te maken. Gebruik deze ideeën en transformeer uw appartement onherkenbaar! Intrekbare snijplank Snijvlak met vuilnisbak. Hoe gemakkelijk en handig. Poef om schoenen op te bergen, bank op de vensterbank, een heerlijke bank waar u uw favoriete boek kunt lezen en een kopje koffie kunt drinken.
Lees Verder
Keuken

Zelfs de afneembare handgrepen op het fornuis zijn gemakkelijk schoon te maken in 2 minuten

Wanneer de handgrepen aan de gasfornuis verwijderbaar zijn, zijn er geen specifieke problemen bij het schoonmaken ervan. Maar er zijn onder moderne modellen van gasfornuizen en die waarin het onmogelijk is om de handvatten te verwijderen. Als u een beetje truc kent, kunt u zelfs daaruit de geaccumuleerde vetbloei in een paar minuten verwijderen. Het resultaat zal je zeker bevallen, een extra bonus zal zijn dat de kosten met deze manier van schoonmaken minimaal zijn.
Lees Verder
Keuken

Hoekkeuken: ideeën voor verschillende gebieden en stijlen

De indeling van de moderne keuken kan verschillen. In de meeste gevallen, met uitzondering van een lange en smalle kamer, is een hoekkeuken een uitstekende optie. Het vullen kan variëren. Ingebouwde apparatuur, een monolithische of verdeeld in een tafelblad, overhead planken of een dia-ontwerp - dit zijn verschillende opties.
Lees Verder
Keuken

Eenvoudig advies voor roestvrij staal, dat uw leven zal vergemakkelijken

Roestvrij staal schoonmaken - niet prettig. En niets over haar polijsten en niets zeggen. Het blijkt dat er een manier is om je leven honderd procent eenvoudiger te maken: plantaardige olie. Breng een beetje plantaardige olie aan op een roestvrijstalen voorwerp (u kunt baby-opties gebruiken). Neem een ​​dikke papieren handdoek, of rol het in meerdere lagen, en begin een klein gebied te polijsten, wrijf de olie in scheuren en krassen.
Lees Verder