Categorie Meubelen

Gemakkelijke en handige voetenbank die in elk interieur past. Gedetailleerde naai-instructies
Meubelen

Gemakkelijke en handige voetenbank die in elk interieur past. Gedetailleerde naai-instructies

Zachte en comfortabele poef, er is plaats in elke kamer. Het kan comfortabel zitten met een boek of het gebruiken als een voetsteun. Als de behoefte is verdwenen, verplaats je de poef naar een andere plaats of verberg je hem in de kast. U hebt nodig: dichte stof (bij voorkeur meubelstoffering); randafwerking; opvulmateriaal; duurzame draad; naaimachine; papier voor snijden (u kunt een papier nemen); schaar, kompassen; naaipen Bepaal eerst de maat.

Lees Verder
Meubelen

Werkplaatsmeesters: compacte tafels voor naaimachines

Elke craftswoman die dol is op naaien en naaien weet hoeveel ruimte wordt ingenomen door alles wat nodig is voor werk. Helaas is het in een standaard appartement zelden mogelijk om een ​​volwaardige workshop te organiseren. Help compacte tafels en kasten voor naaimachines. Sommige manieren om een ​​werkplek te organiseren zouden niet bij iedereen opkomen - en hier zijn ze dan.
Lees Verder
Meubelen

Ideeën voor boekenplanken voor beperkte ruimte

Het is moeilijk om een ​​appartement voor te stellen waarin er geen enkel boek zou zijn. Educatieve en fictie-literatuur, diverse gedrukte media nemen een aanzienlijke plaats in. Tegelijkertijd is het helemaal niet nodig om omvangrijke kasten te nemen om ze op te slaan. Als u liever pagina's ritselt in ouderwetse e-books, dan is het idee om boekenplanken te plaatsen die niet veel ruimte innemen, precies wat u nodig hebt.
Lees Verder
Meubelen

Een bank met je eigen handen slepen: modern meubilair zonder extra kosten

Het hebben van een oude bank thuis, waarvan het uiterlijk veel te wensen overlaat, is helemaal niet nodig om er vanaf te komen. Probeer meubels van goede kwaliteit te trekken met een duidelijk bevestigd vouwmechanisme, waardoor het een moderne uitstraling heeft. In de aanwezigheid van de gebruikelijke set tools beschikbaar in het arsenaal van de ijverige eigenaar, is dit niet moeilijk om te doen.
Lees Verder
Meubelen

Verbazingwekkend verhaal over transformatie. Oud kabinet verandert beroep

Meesters met bekwame handen zijn in staat om het oude te repareren en het nog beter te maken dan het vorige. Echter, een jong stel besloot om iets anders te doen - ze veranderden volledig "het beroep" van de kast, die ze op de vlooienmarkt voor een cent vonden. Oud, sjofel, zonder wat details, maar van een sterk materiaal leek het kabinet, door iemand anders, niet nodig.
Lees Verder
Meubelen

Gekke en briljante uitvinding - een bed dat je zeker wakker maakt

Colin Furze is een gekke en briljante ingenieur, hij ontwikkelde een al even gekke en briljante uitvinding - een bed dat je duwt nadat de wekker is afgegaan. Het is duidelijk dat Colin dit bed heeft gemaakt voor echte uilen en voor iedereen die het erg moeilijk en bijna onmogelijk vindt om op tijd en precies volgens de wekker uit bed te komen.
Lees Verder
Meubelen

Onverwachte nabewerking: salontafel van een oude bank

Er zijn veel manieren om een ​​gedrukt patroon op hout aan te brengen. De auteur van deze wijziging heeft er nog een geopend. Het is geschikt voor nieuw gepolijst meubilair. Voor het project heb je nodig: decoupeerzaag of schuurpapier; tekening gedrukt op vetvrij papier; eetlepel; lak; houten tafel; vernis voor de hoes Voor dit project is een tafel gemaakt van een oude bank.
Lees Verder
Meubelen

Nieuw meubilair van oud afval

Haast je niet om het oude meubilair weg te gooien of de oven in te sturen, het worden ongewenste dozen. Dit alles kan nog steeds nuttig zijn. Als u dat wilt, kunt u vanuit vrijwel niets nieuw functioneel meubilair maken. Kijk maar eens hoe onverwacht nabewerkingsopties kunnen zijn. Dit nachtkastje van oude dozen zal nog steeds trouw dienen.
Lees Verder
Meubelen

Nieuw leven van een oude naaimachine: ideeën voor herwerken

Een oude, met de voet bediende naaimachine zou jarenlang een gezin van dienst kunnen zijn. Helaas is zelfs een zeer betrouwbaar ding onderhevig aan slijtage en wordt het op een gegeven moment onpraktisch om de assistent te repareren. Maar dit betekent niet dat je dit ding niet met leuke herinneringen in huis kunt houden. Maak een interessant meubel of woondecor uit de auto.
Lees Verder
Meubelen

Functionele verdelers voor de planken doen het zelf

Het organiseren van de opslag van dingen is een brandende vraag die elke persoon elke dag confronteert. Helaas zijn niet alle kasten perfect en kun je je kleding en accessoires en noodzakelijke spullen op orde houden. Voor de meeste mensen veranderen idealiter opgevouwen stapels in een paar dagen in een enkele hoop waarin niets te vinden is.
Lees Verder
Meubelen

De craftswoman maakte een prachtige voetenbank van afvalmateriaal

Kijkend naar deze poef, is het moeilijk om te raden waaruit het is gemaakt. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat dit de gebruikelijke, volwaardige meubels zijn die in de winkel zijn gekocht. De craftswoman heeft echter ook haar eigen handen gemaakt van afvalmateriaal! In het hart van de gevoerde kruk - karton, gevouwen en aangevuld met schuimrubber en mooie stof.
Lees Verder
Meubelen

Niet-triviale bewerking van oude meubels: ideeën en hun realisatie

Elke persoon wordt vroeg of laat geconfronteerd met de vraag van het kopen van dure nieuwe meubels, maar soms is het de moeite waard om te besparen en niet om oude interieurartikelen weg te gooien. Deze selectie meubels van meubels die op de vuilnisbelt te vinden zijn, kan het schilderen van een oude ladekast of kleerkast inspireren en vertelt hoe je er een kunstwerk van kunt maken dat het middelpunt van de aandacht zal worden.
Lees Verder
Meubelen

Bed in een nis: redelijke ruimtebesparingen in kleine omstandigheden

Helaas is het aantal vierkante meters in het appartement beperkt. Deze eigenaren van appartementen met één slaapkamer met een klein oppervlak zijn met name sterk aanwezig. In sommige gevallen wordt de taak van de opstelling gecompliceerd door het feit dat de kamer een onregelmatige vorm heeft. Met een rationele benadering is wat iemand als een minpunt beschouwt, gemakkelijk in een plus veranderen.
Lees Verder
Meubelen

Hangende planken met een geheim: een stijlvolle en functionele toevoeging aan het interieur

Open schappen zonder zichtbare montage zien er altijd spectaculair uit in het interieur. Alsof ze in de wolken worden gedraaid, kunnen ze verschillende decorelementen vasthouden, een plaats worden voor het opslaan van gadgets of de functie van een normale plank uit te voeren. Groot en klein, breed en smal, ze zijn geschikt in elk deel van het huis. Sommige hangende planken zijn niet zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht.
Lees Verder
Meubelen

Bouw een complete, zachte, duurzame en mooie poef van eenvoudige materialen

Wie had dat gedacht van een kartonnen doos en plastic flessen, je kunt een volle, zachte, duurzame en mooie poef bouwen? De meester bedacht zo'n ontwerp en bracht het tot leven! Het bleek een heel praktisch en cool ding, schatten: het kostte niet zo veel materialen voor werk: 2 identieke kartonnen dozen; ongeveer 30 plastic flessen; schuimrubber; synthetische wintermaker; meubelstoffen; Knopen voor decoratie (optioneel); lijmpistool.
Lees Verder
Meubelen

Stel je voor, 20 minuten en je hebt nieuwe lederen meubels.

Lederen meubels zijn een geweldige oplossing. Echter, na verloop van tijd verschijnen er verschillende schade aan, vooral als er kinderen of dieren in het gezin zijn. Het is echter niet nodig om nieuw meubilair te kopen; Wat is vereist: een universele huid voor het reinigen van de huid; beschermende crème of wax voor de huid; meubelmaker; huidscheurvuller; papieren handdoekjes; microfiber weefsel; spons.
Lees Verder
Meubelen

De organisatie van de ruimte in de slaapkamer: ideeën die de implementatie waard zijn

De slaapkamer is de plek in het huis waar gezelligheid en comfort boven alles worden gewaardeerd. Hier wil je niet alleen volledig ontspannen, maar ook alles hebben wat je nodig hebt binnen handbereik. In de omstandigheden van moderne appartementen is er niet altijd voldoende ruimte om te slapen. Tegelijkertijd betekent het gebrek aan vrije ruimte helemaal niet dat comfort moet worden opgegeven.
Lees Verder
Meubelen

Ideeën voor het opbergen van schoenen voor elk budget: goede voorbeelden van ruimtevaartorganisatie

De vraag waar de schoenen per seizoen afgezet moeten worden of waar meerdere paar schoenen en sandalen in één keer moeten worden geplaatst, en daarnaast sneakers voor de gasten, komt vaak naar voren. Hoe meer leden van het huishouden, hoe relevanter het is. Om te worden beperkt tot een of twee paren per seizoen is geen optie. Het is veel juister om te komen met handige opslagsystemen waarin de schoenen zich in de toegangszone bevinden, maar niemand lastig vallen.
Lees Verder
Meubelen

Slimme meubels. Ideeën voor uw comfort

In een omgeving waar het aantal vierkante meters beperkt is, komt ruimtebesparing naar voren. U wilt altijd een huis of appartement uitrusten zodat het verblijf zo aangenaam mogelijk was. Om jezelf duizend kleinigheden te ontzeggen, zo noodzakelijk in het dagelijks leven, is het niet waard. Er is een uitweg - "slimme" meubels. Goed ontworpen ontwerpen laten een rationeel gebruik toe van alles, zonder uitzondering, van de kamer: van de slaapkamer en woonkamer naar de keuken en badkamer.
Lees Verder