Categorie Schoonheid en gezondheid

Schoonheid en gezondheid

Delicate French manicure: 30 charmante ideeën

Franse manicure is nog steeds populair en de opties voor de uitvoering ervan zijn geweldig. Deze manicure ziet er charmant uit in elke kleur, zelfs de helderste. Franse manicure is niet alleen populair voor vierkante, maar ook amandelvormige nagels. Niet achterblijven, en het millennium-frans met een glanzende strip op de nagels.
Lees Verder
Schoonheid en gezondheid

Spectaculaire oorbellen: het stijlvolle accent van dit seizoen

Enorm, maar niet het gewicht van het beeld, maar alleen de nadruk leggend op alle voordelen van de eigenaar - dit zijn de oorbellen die dit seizoen relevant zijn. Als ze op de juiste manier zijn geselecteerd, geven ze de afbeelding een speciale charme en vormen ze de belangrijkste focus. XXL-oorbellen zijn opvallend in hun diversiteit: gebogen en holronde platen, hangers, pony, duidelijke lijnen en asymmetrie, tinnen sieraden, geregen op een andere ringen - dit alles wordt een aanvulling op modieuze strikken, of liever de hoofdfocus van het gecreëerde beeld.
Lees Verder
Schoonheid en gezondheid

Hoe het leven op zittend werk gemakkelijker te maken? Zal een eenvoudige "simulator" voor een cent helpen

Vandaag moeten we meer zitten dan we zouden willen. Het resultaat is een verscheidenheid aan pijn in de rug, schouders, nek, onderrug, knieën, enz. Een periodieke massage om de spieren van vandaag te ontspannen is uiterst noodzakelijk en zeer nuttig. Als je niet naar de massageruimte kunt, kun je een gewone tennisbal nemen en het tot een effectieve "simulator" maken voor bijna alle delen van het lichaam.
Lees Verder
Schoonheid en gezondheid

Mirror manicure - 15 coole ideeën voor een helder beeld

Mirror manicure met een metallic effect is de absolute trend en droom van elke schoonheidsspecialiste. Er zijn verschillende manieren om een ​​dergelijke manicure te krijgen: vul aan met stickers met een metallic effect, of hoogwaardige zilverlak of glinsterende poeder, voor een spiegelbeeld. Helaas is de lak nog niet uitgevonden, wat een ideaal spiegeloppervlak op de nagels zou creëren, maar dit stopt fashionista's helemaal niet.
Lees Verder
Schoonheid en gezondheid

Stijlvolle vlechten zonder problemen: visuele aanbevelingen voor langharige schoonheden

Je hond is er nog steeds van overtuigd dat het onmogelijk is om een ​​stijlvolle vlecht te vlechten zonder hulp van buitenaf? Geloof me, het is niet waar! In feite is er niets moeilijks in het vlechten van vlechten, vooral als je strikt de instructies volgt die je toestaan ​​om de weeftechniek voor eens en voor altijd onder de knie te krijgen. Het geheim van het weven van mooie vlechten De basisregel van het weven is er één: de vlecht moet strak zitten.
Lees Verder
Schoonheid en gezondheid

Life hacking hair: geheimen die je helpen 100% eruit te zien

Soms wordt het maken van kapsels probleem nummer één. In het beste geval neemt haarstyling een waanzinnige hoeveelheid tijd in beslag, in het slechtste geval mislukt het plan. Het resultaat is een verwende stemming, onwil om in het openbaar te verschijnen en chronische traagheid. Ondertussen is het nog steeds mogelijk om het haar te "temmen", zelfs de meest ongehoorzame.
Lees Verder
Schoonheid en gezondheid

Fascinerende manicure ombre + ideeën met een verloop

De techniek van ombre (ombre) wordt veel gebruikt op verschillende gebieden: haarkleuring, het creëren van merkkleding met vloeiende kleurovergangen en zelfs manicure. Fascinerende manicure met behulp van de ombre-techniek is een verbazingwekkende overgang van de ene kleur naar de andere. Zo'n manicure kan zacht en kalm of helder en sappig zijn, met of zonder strass en sprankeling, de overgang kan sterk of zacht en soepel zijn.
Lees Verder
Schoonheid en gezondheid

Ongebruikelijk idee om een ​​plastic fles te gebruiken

Van plastic flessen blijken er veel nuttige, praktische en leuke dingen te zijn. Dit en ambachten voor de tuin, en huisdecoratie, en zelfs decoratie. Van een plastic fles krijg je bijvoorbeeld drie (of misschien wel meer) prachtige armbanden. Uiterlijk kun je niet eens zeggen dat ze uit een fles zijn gemaakt. Je kunt armbanden maken met je kinderen - dit zal een nuttige, interessante en ontwikkelende activiteit zijn.
Lees Verder
Schoonheid en gezondheid

7 uur werk aan de buitenkant en het meisje was eindelijk in staat om van jezelf te houden

Sommige woorden zitten zo strak in ons geheugen ingebed dat ze ons leven volledig kunnen veranderen. Het meisje Holly van de vader van Florida, vele jaren geleden, zei dat de schoonheid van een vrouw in haar lange haar ligt. Sindsdien is Holly gestopt met het knippen van haar en heeft haar haar praktisch haar heupen bereikt. Publicatie door Jeremy Hartfield (@jeremyhartfield) 8 apr. 2017 om 6:34 uur PDT Maar vóór haar bruiloft besloot het meisje het beeld te veranderen, waardoor ze onherkenbaar werd.
Lees Verder