Categorie Voor de plot

Voor de plot

We planten voor de winter - we krijgen een vroege oogst!

Sledes moeten vanaf de zomer worden voorbereid en de tuin moet worden geplant voor de vroege oogst vanaf de herfst. Verre van alle culturen zijn hiervoor geschikt. En toch is het echt om een ​​lente batch vitamines 2-3 weken eerder te krijgen dan anderen. Een extra bonus is een voldoende hoeveelheid vocht en de mogelijkheid om opnieuw te oogsten.
Lees Verder
Voor de plot

En zelfs de stomp bloeit: de ideeën van bloementuinen, gecreëerd door de natuur zelf

Haast je niet om de stronken op de site te ontwortelen. Er is een alternatief voor het arbeidsintensieve proces, dat veel vrije tijd kost en soms ook betekent. Een beetje moeite, en de gebruikelijke boomstronk zal veranderen in een zelfvoorzienend bloembed, in staat om het hoogtepunt van de site te worden. In plaats van ontwortelen, moet je het midden kiezen, het vullen met aarde en de bloemen planten.
Lees Verder
Voor de plot

Werkloze vader maakte van de tuin een sprookje voor kinderen

Soms lijkt het alsof alle omstandigheden tegenover één persoon staan. Zulke gedachten kwamen naar Darius Stevens toen hij ernstige gezondheidsproblemen kreeg, en tegelijkertijd leerde hij dat hij zijn baan was kwijtgeraakt. Het leek hem dat de lege binnenplaats bij zijn huis de leegte in zijn ziel weerspiegelde. En toen nam Darius een besluit om een ​​grote verandering te beginnen.
Lees Verder
Voor de plot

Dit paar deed ongelooflijk veel uit kartonnen dozen.

Wanneer een persoon de combinatie van de woorden "een huis van kartonnen dozen" hoort, kan hij zich alles voorstellen. Maar het is onwaarschijnlijk dat dit jonge stel besloot te bouwen. Dit is helemaal niet zoals gewone genotzucht. Daniel Gray en Kathleen Starry besloten samen tijd door te brengen en het met voordeel uit te geven. Ze bedachten de implementatie van een echt uniek project waarvoor ze een groot aantal kartonnen melkzakken verzamelden.
Lees Verder
Voor de plot

Eenvoudige, natuurlijke en effectieve meststof voor elke plant.

Kamerplanten hebben verzorging en tijdige kunstmeststoffen nodig, omdat na verloop van tijd de bodem is opgebruikt. Als u geen kunstmest wilt kopen, bieden wij een interessante, natuurlijke, eenvoudige en tegelijkertijd effectieve kunstmest voor elke plant op basis van een bananenschil. De schil van twee bananen moet worden gewassen, verwijder de etiketten en snijd ze in kleine stukjes.
Lees Verder
Voor de plot

Zeer eenvoudig druppelirrigatiesysteem van plastic flessen

Problemen op het platteland zijn niet ver weg, maar omdat u nu nuttige ideeën kunt verzamelen om het werken op de site te vergemakkelijken. Als u een druppelirrigatiesysteem wilt organiseren, bieden we u een heel eenvoudige manier om de situatie te herstellen - om een ​​effectief systeem te maken uit gewone plastic flessen. Je hebt dus plastic flessen, draad en ondersteuning nodig om de flessen op te hangen.
Lees Verder
Voor de plot

Oogst 5+: geen lastig groeiende komkommers in zakken

Met deze cultivatiewijze kun je tot de herfst een rijke oogst verzamelen! Komkommers die in zakken worden gekweekt nemen niet veel ruimte in beslag. Bovendien kunnen ze op elke gewenste plaats worden neergezet. De belangrijkste voorwaarde - komkommers moet er warm en comfortabel zijn. Plant komkommers in gratis zakken met een inhoud van minstens 50 liter, en uw site zal plaats maken voor andere gewassen.
Lees Verder
Voor de plot

Ongebruikelijke manier om aardbeien te planten die je lekker vindt

Na het proberen van sappige, geurende aardbeien, is er vaak een verlangen om hetzelfde te hebben op de site. Wat te doen als de zaailingen samen het niet verkopen en soms wordt zelfs de naam van het ras geheim gehouden? Er is een uitweg. Je kunt zelfs aardbeien van de bessen laten groeien. Het belangrijkste is dat het rijp is. Er zullen zeker inspanningen moeten worden geleverd, en het zal mogelijk zijn om niet eerder dan volgend jaar te genieten van de vruchten van uw werk, maar het resultaat is het waard.
Lees Verder
Voor de plot

Gemakkelijke en goedkope manier om een ​​vijver op het perceel te maken

Het proces van het maken van een klein reservoir op de site is niet zo moeilijk als het lijkt op het eerste gezicht. Het is niet nodig om experts uit te nodigen of dure materialen te kopen. Het eerste dat u moet doen, is het bepalen van de grootte en locatie van de vijver op de site. Voorafgaand moet worden verduidelijkt of de wetgeving van de regio beperkingen heeft op dit onderwerp.
Lees Verder
Voor de plot

Onkruid om te helpen: de grond bepalen voor beplanting

Natuurlijk moeten onkruid bestreden worden, maar je kunt er veel voordelen uithalen. Bijvoorbeeld, een plaats waar een bepaald onkruid groeit, kan geschikt zijn voor het planten van verschillende gekweekte planten - planten die hoofdzakelijk alkalische of zure of neutrale of vruchtbare grond nodig hebben. Zo kunt u zonder extra geld en specifieke apparatuur uitzoeken waar u verschillende planten kunt planten.
Lees Verder
Voor de plot

8 fouten die elke tuinman moet weten

Wat uw ervaring met tuinieren ook is, fouten zijn moeilijk te vermijden. Het is belangrijk om niet bang te zijn om ze toe te laten, conclusies te trekken en niet meer te herhalen. Maak kennis met de 8 veelgemaakte fouten die uw oogst kunnen wegnemen. Te veel bemesting Veel beginnende tuinders geloven dat hoe meer meststoffen, hoe beter het gewas.
Lees Verder
Voor de plot

Tips om platte wortels te laten groeien

Handgroenten zijn vaak smakelijker dan groenten in de winkel. Maar als het op wortelen aankomt, klagen veel tuinders dat ze geen directe wortels kunnen krijgen. Het draait allemaal om de juiste techniek. Heb je een korte ronde wortel die meer op een aardappel lijkt? Wortelen hebben lichte, luchtige grond nodig.
Lees Verder