Categorie Voor het huis en de huisjes

Ongebruikelijk idee: een schort voor de keuken of badkamer van gebroken glas. Het ziet er heel origineel uit
Voor het huis en de huisjes

Ongebruikelijk idee: een schort voor de keuken of badkamer van gebroken glas. Het ziet er heel origineel uit

Voor sommigen zal dit idee voor iemand ongelooflijk lijken - onpraktisch. Maar het feit dat het de aandacht waard is, dat is zeker! Daar zijn verschillende redenen voor: eerst grote besparingen op materialen en werk, en ten tweede een enorm vakgebied voor creativiteit in uw huis. We zullen niet langer tieren, maar laten meteen het idee van een schort in de badkamer of de keuken van gebroken glas zien.

Lees Verder
Voor het huis en de huisjes

Eenvoudige manieren om zich te ontdoen van ongedierte in potplanten

De groene hoek in het appartement verfrist het interieur perfect en verbetert het microklimaat in de kamer. Helaas, om de 'huis tuin' te laten groeien en bloeien, is het noodzakelijk om de bodem te ontdoen van parasieten en mogelijke infecties. De verwerking moet worden onderworpen aan grond uit de tuin en speciale mengsels die in de winkel worden gekocht. Gebruik een van de gemakkelijkste manieren om de grond te desinfecteren, waardoor de gunstige eigenschappen behouden blijven.
Lees Verder
Voor het huis en de huisjes

Deze planten zijn zuurstofbommen! Hier zijn de 6 beste planten die je bij je thuis zou moeten hebben

Ons huis versieren, meubels en decoratieve elementen kopen, we denken meestal niet dat de kwaliteit van de lucht in ons huis niet ten goede zal veranderen. Allemaal vanwege de verschillende stoffen die onze nieuwe kleding kunnen verdelen. Elektrische apparaten, laminaat, linoleum en zelfs gewone papieren servetten kunnen sporen bevatten van formaldehyde in contact met de lucht in ons huis.
Lees Verder
Voor het huis en de huisjes

Rowan - de redder van de oogst: schimmel in de kelder verwijderen

Het begin van de herfst is de tijd om de kelder klaar te maken voor het leggen van het nieuwe gewas. U wilt altijd dat uw aandelen zo goed mogelijk worden bewaard. In dit geval wordt het ideaal niet altijd bereikt. In de kelder moet volgens de benaming koel zijn, en waar de koelte een grote kans is op vocht en schimmel. Er zijn veel manieren om van een dergelijke tegenslag af te komen, te beginnen met witten en afwerken met een zwavelplaatje door begassing.
Lees Verder
Voor het huis en de huisjes

Stuiverfondsen die helpen om dingen witter te maken zonder gebruik te maken van de chemie van winkels

Home bleach verslaat het winkelgebrek van chemie in de compositie. Maar we zijn eraan gewend dat winkelbenodigdheden, hoewel ze chemie bevatten, beter bestand zijn tegen vlekken dan "folk" -samenstellingen. Desalniettemin zijn er verschillende bewezen centen die uitstekende resultaten laten zien en omgaan met gele en vettige vlekken niet alleen slechter, en soms zelfs beter winkelen.
Lees Verder
Voor het huis en de huisjes

In staat handen en boomstronk kunnen bloeien. Interessante ideeën over transformatie

In staat handen en boomstronk kunnen bloeien. Sterker nog, er zijn veel interessante dingen mogelijk van haken en ogen. Dit originele decor kan de site op een onverwachte en succesvolle manier versieren. Hier zijn slechts enkele van de ideeën voor de transformatie van kagyag en stronken op de site. Inderdaad, je kijkt naar deze meesterwerken en houdt nooit op met het bewonderen van de vaardigheid van getalenteerde mensen!
Lees Verder
Voor het huis en de huisjes

Het reanimeren van planten is eenvoudig - het belangrijkste is om te weten hoe het moet!

Wanneer kamerbloemen plotseling niet goed verzorgd lijken en misschien zelfs de bladeren beginnen te laten vallen, is het tijd om voor voedsel te zorgen. Een geweldige manier om snel planten te herstellen bestaat. Het enige dat je nodig hebt, is om een ​​gewone banaan in te slaan. Top dressing van het vergelijken reanimatie, en dat allemaal omdat de banaan een complex bevat van alle sporenelementen die nodig zijn voor planten.
Lees Verder
Voor het huis en de huisjes

Een eenvoudige manier om kleine krasjes op een bril te verwijderen zonder lenzen te verwisselen.

Als een bril deel uitmaakt van je dagelijks leven, weet je als geen ander hoe irritant de kleine krasjes op de lenzen zijn, die het kijken alleen maar verstoren. En hoewel de vervanging van lenzen de beste uitweg is in deze situatie, kunnen we het ons niet altijd veroorloven ze zo vaak te veranderen als we zouden willen. Vervolgens komen reddingsmethoden voor het verwijderen van kleine krasjes te hulp en een van hen zal hieronder worden beschreven.
Lees Verder
Voor het huis en de huisjes

En dit zijn allemaal voormalige jeans! Op zichzelf staande herstellingen waardig alle lof

Denim is duurzaam en praktisch. Dat is de reden waarom producten uit de mode vaker uit de mode raken dan verslijten. Voor een persoon met een fantasie-denim is een uitstekend materiaal waarmee je veel interessante ideeën kunt realiseren. Alles hier is alleen beperkt door de aanwezigheid van stof en de wens om te creëren. Er zou een oude spijkerbroek zijn, maar in voldoende hoeveelheden, en er zullen zeker waardevolle ideeën zijn!
Lees Verder
Voor het huis en de huisjes

Dure epoxyhars en houten kruk

Deze ontlasting kan ontwerper worden genoemd! Ze heeft een zeer originele stoel - het is gemaakt van getint transparant epoxy en stukjes takken. De poten van de stoel zijn drie stevige, stabiele, gedroogde takken van dezelfde dikte. Een dergelijke ontlasting maken is niet moeilijk als je gereedschap in je garage bewaart en graag dingen voor het huis met je eigen handen maakt.
Lees Verder
Voor het huis en de huisjes

De trui verandert in een koel ligbed voor een huisdier.

Ligstoelen voor honden en katten in winkels zijn niet goedkoop. Het is opmerkelijk dat je met je eigen handen iets niet slechter kunt maken en zelfs beter kunt winkelen. Een huisdier, een familiehuisdier, zal zo'n geschenk zeker waarderen! Voor ligbed hebt u nodig: een oude trui; 1-2 kussens of plamuur (synthetische wintermaker, sintepukh); garen in de kleur van een trui; dikke naald; schaar.
Lees Verder
Voor het huis en de huisjes

10 eenvoudige tricks met een boor en een schroevendraaier die het leven gemakkelijker maken

Weet u hoe u een boormachine en een schroevendraaier kunt gebruiken voor andere dan het beoogde doel? Het blijkt dat er veel trucs zijn met deze tools die het leven enorm zullen vergemakkelijken. Simpel en briljant tegelijk! Het is mogelijk om de draad snel te verdraaien, messen in het huis te slijpen, een "stofverzamelaar" uit 2 flessen te maken, gaten in de riem te maken, een appel en veel andere vruchten en groenten te schillen, een soepele cirkel te tekenen, tegelvoegen schoon te maken, meet de gewenste en exacte diepte van het gat. plakbriefpapier tijdens het werk
Lees Verder
Voor het huis en de huisjes

Eenvoudig te maken doos voor het bewaren van groenten

Op het moment van de herfstoogst rijst de vraag hoe groenten beter en langer geconserveerd kunnen worden. De eerste voorwaarde is goede ventilatie, de tweede is gemakkelijke toegang. Het is belangrijk dat de opslagkosten geen gat in het gezinsbudget achterlaten. De oplossing van dit probleem met drie voorwaarden werd gevonden door de manusje van alles! Stap 1: voorbereiding van materialen en gereedschappen Houten pallets zijn lang het favoriete materiaal van vele vakmensen geworden: ze zijn goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar.
Lees Verder