Categorie Ontwerp en architectuur

Sovjetmuur wordt ... een trendy en modern meubelstuk
Ontwerp en architectuur

Sovjetmuur wordt ... een trendy en modern meubelstuk

Oude Sovjet-kasten zijn een echte erfenis die nog steeds in veel huizen of appartementen staat. En er is niets verrassends. Dingen werden eeuwenlang gedaan. Haast u niet om oude meubels kwijt te raken, want het kan altijd worden bijgewerkt, waardoor u een frisse, moderne uitstraling krijgt. Gebruik gewone verf. YouTube | tanya leto Voordat je aan het werk gaat, maak je het meubilair leeg over voorwerpen, boeken, enz.

Lees Verder
Ontwerp en architectuur

Een interessant idee: de originele gebouwen van betonnen buizen

Sommige hotels vertrouwen op luxe en originaliteit, anderen op eenvoud en ongewone ideeën. De eigenaren van de hieronder gepresenteerde instellingen spaarden en organiseerden een klein appartement recht in de betonnen buizen. En sommige zijn best goed verlopen. 1. Hotel TubaHotel in de stad Tepolstan, Mexico Robb Anderson, die het idee had om een ​​hotel van dit type te bouwen, stelde zich eerst ten doel de kosten aanzienlijk te verlagen.
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

Wanneer je met dit mengsel op de muur schildert, zal iedereen beslissen dat het vandalisme is. Maar een paar dagen later zal het niet onverschillig blijven!

Buitenmuurdecoratie is niet eenvoudig. Het is soms moeilijk om inspiratie te vinden om oude grijze muren of muren van oude baksteen een beetje vriendelijker te maken. Maar we hebben een unieke manier gevonden om je muren nieuw leven in te blazen ... letterlijk! Probeer het in je garage of thuis en zie hoe je buren groen worden van jaloezie ... Hier is wat je nodig hebt: een handvol mos 2 kopjes kefir of yoghurt ½ theelepel suiker Suikerwater of bier (optioneel) Blender Brush Bucket Allereerst moet je een aantal vinden dan mos
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

Realistische badkamervloeren: 3D-effect zet de toon

Het gebruik van moderne technologie bij het rangschikken van ruimte maakt het mogelijk om perfectie te bereiken. Badkamer is geen uitzondering. Besloten om een ​​vloer te maken met een 3D-effect, het is gemakkelijk om de meest gedurfde dromen te realiseren. In een oogwenk kunt u zich op een bloeiende weide of in de woestijn, op de oceaanbodem of op het dak van een wolkenkrabber in het midden van een metropool bevinden.
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

Wolkenkrabberstad. Ongelooflijke shots van hoogbouw door de ogen van de fotograaf

Een integraal onderdeel en een visitekaartje van Hong Kong (China) zijn wolkenkrabbers. Vanwege het kleine grondgebied en de dichte bevolking van het land, zijn vele duizenden wolkenkrabbers gebouwd op een klein gebied, waarvan er één adembenemend is. Fotograaf Peter Stewart (Peter Stewart) neemt graag foto's van grote steden, maar Hong Kong heeft het net veroverd: hoogbouw met meerdere verdiepingen, reikend tot ver in de hemel, vormen de juiste geometrische vormen en zien er geweldig uit op foto's!
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

Nieuwe rol van de oude bus: zelfvoorzienend huis op wielen

Jessie Lipskin's optimisme en doorzettingsvermogen kan vriendelijk worden benijd. Deze vrouw slaagde erin de oude bus in een zelfvoorzienende camperplaats te veranderen. Het duurde 3 jaar om te werken, maar het resultaat is het waard. https://www.instagram.com/p/Blqlz2CnEsb/?utm_source=ig_web_button_share_sheet De oude bus omtoveren in een droomhuis De GMC 1966 Jessie gevonden op eBay, de vrouw had meteen het idee om er een huis op wielen van te maken.
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

Paradijs thuis of hoe je een glazen balkon transformeert

Zelfs als de oppervlakte van je balkon een paar vierkante meter is, is dit genoeg om creativiteit en creativiteit te tonen. Een glazen balkon kan worden omgetoverd tot een plek om te ontspannen en uw favoriete boeken, kantoor, bibliotheek en zelfs een slaapkamer te lezen. Eetgedeelte Als uw keuken niet wordt gekenmerkt door aanzienlijke vierkante meters, dan kunt u een eethoek direct op het balkon regelen.
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

Oud en vriendelijk interieur van de jaren 70-90: weet je nog hoe het was?

De meningen over het Sovjet-interieur zijn vandaag scherp verdeeld. Iemand denkt dat dit een goed geheugen en prachtige herinneringen aan de oude tijden is, en dit is ook een vertrouwd en comfortabel huis waar kindvriendelijkheid, warmte en betrouwbaarheid aan verbonden zijn. Anderen geloven dat het Sovjet-interieur in de USSR moet blijven en dat vandaag de dag aandacht moet worden besteed aan het moderne interieur.
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

10 meubels die u ruimte besparen

Meubilair is gemaakt voor ons gemak, maar sommige items hebben de rest overtroffen. Items die in deze verzameling zijn verzameld, zijn ongelooflijk populair geworden bij netizens. Alles is mooi in hen: ontwerp en functionaliteit. Iets kan gemakkelijk worden belichaamd in zijn appartement. Helder buffet in retrostijl De combinatie van natuurlijk hout waarvan de poten zijn gemaakt met een multiplex kast is het geheim van dit meubelstuk.
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

Wanneer de boom magisch wordt: het unieke werk van een getalenteerde ontwerper

Филигранной может быть не только работа ювелира. чтобы убедиться в этом, достаточно взглянуть, на что способен  талантливый ирландский мебельный дизайнер joseph walsh, создающий в своей студии необычные деревянные изделия. этому мастеру удалось невозможное: он заставил дерево плавно перетекать из одной формы в другую.
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

Onberispelijk comfort creëren is eenvoudig. 20+ slimme ombre techniekideeën

Ombre heeft lang de harten veroverd van niet alleen kappers en couturiers, maar ook architecten en interieurontwerpers. Soepele kleurovergangen fascineren, creëren harmonie en comfort in het huis en verbeteren het interieur aanzienlijk. Vandaag de dag zie je textiel en meubels, versierd met ombre-techniek - een vloeiende of opzettelijk scherpe gradiënt van kleuren, van de helderste tint tot rijk en donker.
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

Scandinavisch geluk: hoe de winter door te brengen in de Hugge-stijl

Het woord Hugge in het Deens betekent "troost", of een speciale vorm van eenheid en integriteit. Een kamer ontworpen in de stijl van Hugge moet een gevoel van rust, comfort en veiligheid creëren. Hughge wordt niet zozeer als een ontwerprichting beschouwd als een levensstijl, en om het te volgen, volgt u een paar eenvoudige regels: Regel 1: kleed u warm Kies comfortabele woonkleren en interieurvoorwerpen.
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

De juiste ontlasting kan op zijn minst verrassen en hooguit centraal staan ​​in het interieur.

Als je nog steeds denkt dat de ontlasting een banaal en saai meubelstuk is, dat alleen in het kantoor van arbeid is, kijk dan naar deze foto's. Ontwerpers waren in staat om iets ongelooflijks te maken! Dergelijke ontlasting wordt een echte decoratie van de kamer en kan gemakkelijk stoelen vervangen, en soms zelfs zachte stoelen. Sommige ideeën zijn eenvoudig zelf te implementeren.
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

Vals glas - een spectaculair decorelement dat de ruimte kan doorbreken

Als u de ruimte wilt uitbreiden, gebruiken ontwerpers vaak valse vensters. Dit is meer dan het gebruikelijke behang of muurschilderingen. Het uitbreiden van dezelfde ruimte zou beter zijn met een valse achtergrondverlichting. Het ontwerp, evenals de locatie, op hetzelfde moment kan verschillend zijn. Sierlijke kleine ramen in de muur, enorme panoramische ramen, de mogelijkheid om de lucht boven je hoofd te zien - dit zijn de effecten die kunnen worden bereikt met behulp van imitatievensters.
Lees Verder
Ontwerp en architectuur

Doe-het-zelf-muur bas-reliëf - realiteit scheuren ruimte

Een van de manieren om de atmosfeer uniek te maken, is het maken van bas-reliëfs. Zulk werk kan nauwelijks een ambacht genoemd worden, het is eerder een kunst die een individuele benadering en de aanwezigheid van bepaalde vaardigheden vereist. Het materiaal voor de stucwerkschilderingen is gips of pleisterwerk en de borstel vervangt de gebruikelijke spatel. Voor sommige elementen worden sjablonen gebruikt.
Lees Verder