Categorie Decoratie

Decoratie

Ongebruikelijke eierschaalfoto's - onaardse schoonheid

De decoupage-techniek is bij velen bekend, net als de afbeeldingen op de eierschaal. En wat vind je van de connectie tussen de eerste en de tweede? Het blijkt een geweldige techniek, met als resultaat ongelooflijke schilderijen met een reliëfoppervlak en een duidelijk patroon. In deze techniek kun je de doos, basis, pot, plaat en vele andere dingen versieren.
Lees Verder
Decoratie

Kostbare afbeelding: jeans geborduurd met parels

Je weet niet hoe je oude jeans relevant kunt maken? Naai ze kunstmatige parels! Deze trend zal vrijwel elk model helpen transformeren. Naai parels op een of beide benen, versier ze met aparte plekken of plaats ze over het canvas. Je kunt beginnen met een klein gebied, en dan, na te zijn gekomen om te proeven, meer decor toevoegen!
Lees Verder
Decoratie

De naaister nam de snippers van mooie stoffen en naaide ze diagonaal. In 40 minuten iets moois gemaakt.

Elke naaister heeft altijd stukken mooie stof. Sommigen van hen zijn van uitstekende kwaliteit en aangename kleuren, maar hun afmetingen zijn te klein om er iets van te naaien. De uitvoer kan de vervaardiging van een stukje quilttechniek zijn, zoals een quilt. Voor deze deken, waarvan het ontwerp is bedacht door de nautvrouw Valerie Nesbitt uit het Verenigd Koninkrijk, passen lange en smalle snippers.
Lees Verder
Decoratie

Beadwork: wanneer de portefeuille zelf een juweel wordt

De kralenwerken van Yulia Turova zijn eindeloos te bewonderen. Een speciale plaats onder de creatieve gadgets is tassen, hoezen en handtassen in de vorm van amfibieën. Door kikkers en kameleons letterlijk stukje bij beetje te verzamelen, geeft de naaister om zijn realisme. https://www.instagram.com/p/Bhi-xqth0t_/?
Lees Verder
Decoratie

Kalm, alleen kalm! Ongelooflijk charmante geesten uit gaas

Ongeacht of je Halloween gaat vieren, het is gewoon onmogelijk om voorbij te gaan aan het idee van zo'n vreselijk schattig decor! Zet een paar charmante geesten in je huis op om een ​​beetje plezier te ondersteunen. Je hebt een vliegende cast van gaas nodig: gaas of andere transparante witte stof; zwart vilt (of ander dicht materiaal); water; 200 gram zetmeel; wire; vislijn; plastic ballen of kleine ballen; bril Verdun het zetmeel eerst in een paar eetlepels koud water.
Lees Verder
Decoratie

Sierlijke draadjuwelen die uw aandacht verdienen

De workshop "Wire Dreamers Jewelry" werkt sinds 1999, en tot op de dag van vandaag creëren haar meesters bekwame sieraden van ongeëvenaarde schoonheid. Zilveren juwelendraad wordt als basis genomen, die in de bekwame handen van de juwelier verandert in een bizarre broche, de kenmerken verwerft van dieren en vogels versierd met stenen, en wordt omgevormd tot een charmante ketting.
Lees Verder
Decoratie

Prachtige decor van gewone draad en stof

Draad - een veelzijdig materiaal in het decor, dat de meesters heel lang gebruiken. Bijvoorbeeld, zowel als van de overblijfselen van de stof, kun je een heleboel prachtige en heerlijke kleuren maken die elke viering of vakantie verfraaien: Om de bloemen uit draad en stof te herhalen, bereid je de volgende materialen voor: draad; overblijfselen van stof (bij voorkeur gekleurd, helder); tang; gekleurd (groen) plakband (tape); klein rond voorwerp voor de vorming van bloembladen; epoxy lijm; scharen; PVA-lijm; borstel.
Lees Verder
Decoratie

Het geheim van de geboorte van een opengewerkte kaars: net als alles briljant

Decoratieve kaarsen voegen altijd romantiek toe aan de omgeving. Stelt u zich eens voor hoeveel meer emotie u kunt krijgen door het besef dat niet zonder gratie opengewerkte kaarsen door uzelf worden gemaakt. Je hebt heel weinig tijd nodig om te werken, de kosten zijn ook klein en het resultaat is meer dan geprezen. Een opengewerkte kaars maken stap voor stap naar het werk dat u nodig heeft: gewone paraffinekaarsen of paraffine; een paar druppels etherische olie; kleurstof (waskrijtjes doen uitstekend werk met deze taak); lont (ze kunnen een gedraaide reeks snaren of een reeks van geschikte diameter zijn); koushouder (het is gemakkelijk om het te vervangen door een stuk draad en zelfs een spies); klaar ijs; schimmel (alles kan passen: van plastic bekers tot aangesneden tetrapacks of stukjes pijp, aangevuld met een foliebodem).
Lees Verder
Decoratie

Moeilijke decoratie: decoratieve kussens voor thuis

Een kussen is niet alleen een noodzakelijk item om te slapen, maar ook een accessoire waarmee je een kamer volledig kunt transformeren. In de oudheid werden kussens gemaakt van ongebruikelijke materialen zoals hout en steen. Vandaag zijn we gewend aan zachte en gezellige accessoires van de meest aangename materialen. Maar hier in kleuren en vormen kunt u uw verbeelding uitdrukken!
Lees Verder
Decoratie

Herfsthandwerk: grappige egels van kegels, eikels en bladeren

Begin van de herfst wordt geassocieerd met prachtige ambachten van kegels, eikels en bladeren. De meest populaire onder hen is de charmante egel. Je kunt het letterlijk maken van alles dat onder je voeten ligt! Natuurlijk zullen dergelijke ambachten zeer interessant zijn om het kind te maken. We bekijken de grappige ideeën van egels van kegels, eikels en bladeren en slaan ideeën op voor hun eigen creativiteit:
Lees Verder
Decoratie

Van een houten bank tot een comfortabele zachte bank

Bijna niemand zou ruzie maken met het feit dat het handiger is om op een zachte bank te zitten dan op een hardhouten bank. Deze wijziging kan worden geadviseerd aan zowel liefhebbers van comfort als degenen die een versleten oud ding willen repareren, en fans van individuele dingen in het huis. In dit geval werd een bank van IKEA als basis gebruikt, maar je kunt een zelfgemaakte nemen.
Lees Verder
Decoratie

Charmant decor op kleding: 20 stijlvolle ideeën

De uitsparing aan de achterkant en het extra decor zien er uitzonderlijk origineel en feestelijk uit. Slechts één detail, zoals een borduurwerk met strik, kant of kralen, kan het hele beeld veranderen en er specerij en uniciteit aan toevoegen. Bovendien ziet de snit op de rug er veel interessanter uit dan de klassieke snit op de borst.
Lees Verder
Decoratie

Deze advertentie. Interessante badkameraccessoires

Dingen voor het huis moeten niet alleen mooi, maar ook nuttig zijn. Accessoires zijn een geweldige manier om het interieur van de badkamer te diversifiëren en tegelijkertijd uw leven een beetje te vereenvoudigen met behulp van handige details. Mooi, creatief en origineel - zo noem je 25 interessante badkameraccessoires, verzameld in de onderstaande selectie.
Lees Verder
Decoratie

Vinylplaat: inspiratie voor een vintage sfeer bij u thuis

Echte muziekliefhebbers geven de voorkeur aan het geluid van de hoogste kwaliteit. Helaas zijn sommige oude platen niet langer geschikt voor gebruik zoals bedoeld vanwege een veelheid aan krassen of chips. Als je onnodige vinylschijven hebt, controleer deze dan op verzamelwaarde. En degenen zonder werk kunnen veilig op de rommel worden gezet.
Lees Verder
Decoratie

Werk comfortabel. Ongewoon lampontwerp dat niet in de ogen schijnt

Degene die aan de computer werkt, weet hoe belangrijk de verlichting van het werkgebied is. De lamp moet voldoende licht geven dat op de omringende ruimte valt, en niet in uw ogen. Dit project stelt voor om een ​​interessante lamp van de beschikbare materialen te bouwen. Licht in dit ontwerp wordt gereflecteerd door de muur, wat betekent dat het je ogen spaart.
Lees Verder
Decoratie

Creatieve kleding update. Ideeën voor diegenen die graag naaien

Een handvol kralen en pailletten, kant en spikes, zakken en patch, kragen en manchetten - deze en vele andere details zijn in staat om kleding te updaten en ze exclusief, designer en zeer interessant te maken. Als je kleren wilt naaien en verbeteren, kun je interessante ideeën bekijken om de onderstaande dingen opnieuw te maken en creatief bij te werken.
Lees Verder