Categorie Kookkunst

Ongelooflijk eenvoudig en heerlijk recept voor spek in een pakket
Kookkunst

Ongelooflijk eenvoudig en heerlijk recept voor spek in een pakket

Salo - is lang een traditioneel tussendoortje geweest voor inwoners van de voormalige Sovjet-Unie. Opties voor de voorbereiding, er zijn er zoveel. Probeer de weg in het pakket. Ingrediënten reuzelkruid voor reuzel 1 pakje kruiden voor kebabsuiker 1. theelepel zout 3-4 theelepel versgemalen peper naar smaak knoflook 5-6 koppen Recept Youtube | Heerlijke recepten.

Lees Verder
Kookkunst

Roerbak: wanneer gefrituurd gezond blijft. Geweldig gerecht!

Roerbak is geen apart gerecht, maar het principe van koken. Het is uniek omdat de ingrediënten na het branden niet alleen sappig blijven, maar ook de meeste bruikbare stoffen behouden. Roergebakken in een wokpan onder voortdurend roeren, krijgen een rossige korst. De tijd hiervoor is minimaal en het resultaat overtreft alle verwachtingen.
Lees Verder
Kookkunst

Een ongewoon recept voor zigeunerkoken: gepekelde pruimen met knoflook en groen

De goede oogst van pruimen dit jaar heeft veel huisvrouwen gedwongen op zoek te gaan naar interessante conserveringsrecepten. En hier is een van hen. In dit geval worden de pruimen aangeboden om geen compote of jam te bereiden, maar een interessante snack die geschikt is als toevoeging aan vlees of vis. Youtube / Galina-keuken. Je hebt nodig: 3 kg van een paar onrijpe pruimen; 150 gram knoflook; paprika (bij voorkeur een mengsel van paprika's); azijn; zout, suiker; 50 gram koriander, dille en peterselie, voor het koken van de pruimen de potten steriliseren.
Lees Verder
Kookkunst

Komkommer gevuld met kool: een ongewone service - uitstekend resultaat

Komkommers en kool zijn de gasten van de gastvrije tafel. Opties om ze voor te bereiden op de wintermassa. Lekkere recepten worden van generatie op generatie doorgegeven. Tegelijkertijd is het nog steeds mogelijk om gasten te verrassen met een ongewone presentatie. Probeer komkommers in koolbladeren te koken. Misschien worden ze in de toekomst uw specialiteit.
Lees Verder
Kookkunst

De beste knuppel van doornen: een vitamine bom in het midden van de winter

Een beetje scherp, met karakteristieke zuurheid en een rijk aroma, de draai is niet alleen smakelijk, maar ook nuttig. Helaas worden de vruchten van deze struik niet lang bewaard zonder de juiste behandeling. Gebruik het overal. Tijdens het koken zijn er veel interessante recepten die alle lof waardig zijn. Verschillende lekkernijen van doornen in aanvulling op de originele subtiele smaak zijn een echte vitaminebom.
Lees Verder
Kookkunst

Zoet goud: pompoenconfituur verhelpen

Een zoete delicatesse die de gasten zal verrassen en waar de familie van kan genieten, kan worden gemaakt met pompoen. Om het dessert smakelijk te maken en er goed uit te laten zien, volg je enkele eenvoudige richtlijnen. Giet de geplette pompoen met suiker zodat deze het sap laat stromen. Dus jam zal meer verzadigd en gekookt blijken te zijn in plaats van een grote hoeveelheid water toe te voegen.
Lees Verder
Kookkunst

Zout snoek zelf: alleen maar lekkere vingers

Om jezelf niet het plezier te onthouden om zoetwatervis gezouten vis te eten, moet je leren om het zelf te zouten. Je kunt verschillende vissen zout, maar snoek is vooral lekker. Trouwens, zelfs om het te drogen nadat zouten niet nodig is. Maar wacht 2-3 dagen totdat de snoek gezouten is. Snoeken slagen: zilte nuances Het is belangrijk om te onthouden dat alleen groot zout wordt gebruikt voor het zouten van vis.
Lees Verder
Kookkunst

Noedels in Odessa: gastronomisch genot voor echte fijnproevers

Odessa is meer dan alleen een stad, het is eerder een manier van leven gedrenkt in een speciale smaak. Zelfs de keuken hier is voortreffelijk, ontworpen voor echte fijnproevers die niet alleen van het gerecht kunnen genieten, maar ook de details van de bereiding ervan kunnen bewonderen. Alle twijfelaars worden uitgenodigd om de treden in Odessa te koken. Let op!
Lees Verder
Kookkunst

Een eenvoudige manier om een ​​fles wijn te openen zonder een kurkentrekker. Dit advies is het waard om te onthouden.

Waarschijnlijk had elk bedrijf dit minstens één keer: toen ze gingen rusten, vergaten ze een kurkentrekker om de wijn te openen. Proberen om de fles te openen met een mes is moeilijk en onhandig, bovendien valt de kurk in de fles. Een man bedacht een eenvoudige en grappige, maar tegelijkertijd een briljante manier om een ​​wijn te openen zonder een kurkentrekker - met de hulp van ... schoenen.
Lees Verder
Kookkunst

Heb je veel appels? 7 manieren om het gewas te bewaren

Appels zijn lekker en gezond fruit, en in het najaar kun je er met volle teugen van genieten. Niet iedereen kan echter de volledige oogst aan. Bewaar de heilzame vitamines, die veel zijn in het seizoensgebonden fruit dat op onze breedtegraden wordt gekweekt, tot de lente. 1. De klassieke versie: jam en jam Voor jam van appels met walnoten heb je nodig: 1 kg appels; 150 gram geschilde walnoten; 200 gram suiker; 1 citroen; Peperpot, laurier, kaneel, appels in schijfjes snijden, suiker toevoegen en een beetje water toevoegen.
Lees Verder
Kookkunst

Geurige kaviaar van slechts drie ingrediënten - u zult zeker verliefd worden op dit recept

Dergelijke kaviaar kan en moet worden gekookt in het groenteseizoen. De spin van geurige kaviaar vliegt vaak het eerst van tafel. Terwijl je in de keuken werkt, sluit je niet ten minste één pot - en je hebt geen tijd om een ​​oog te knipperen, want er zal niets meer over zijn van een pot met kaviaar - iedereen vindt het zo lekker. En kaviaar is bereid van slechts drie ingrediënten - wortels, tomaten en knoflook.
Lees Verder
Kookkunst

Voor iedereen die van bakken houdt: 15 prachtige bakideeën

Welke geweldige ideeën verzinnen de meesters gewoon niet! Bakken is een hele kunst, en je moet niet alleen een heerlijke combinatie van producten bereiken, maar ook het originele ontwerp en de presentatie. Dan kan zo'n baksel echt de hoogste klasse worden genoemd. Het is vreemd dat het maken van taarten, broodjes en trekjes helemaal niet moeilijk is - het is genoeg om in het arsenaal een paar interessante en originele ideeën te hebben die kunnen worden geadopteerd en toegepast op je bakproces.
Lees Verder
Kookkunst

Heerlijke Turkse courgette - zelfgemaakte zal om supplementen vragen

Wanneer alle recepten voor courgette al zijn geprobeerd en de groentereserves er nog steeds zijn, raden we aan de aromatische en voedzame schotel te proberen - Turkse courgette. Het geheim van het succes van dit gerecht is de combinatie van vleesvulling met aromatische kruiden en prachtige jus. Echte fijnproevers kunnen een gerecht in de oven bereiden, 10 minuten voordat ze worden gekookt, "hoeden" van courgette strooien met geraspte kaas.
Lees Verder
Kookkunst

Smakelijke voorbereiding op de winter. Blue Plum Tomatoes

In blik tomaten zijn lekker, niet alleen groenten, maar ook augurk. In feite kan het honderd keer smakelijker worden gemaakt als je blauwe pruimen in een pot doet. De augurk is zo lekker, gepekeld, geurig, licht gezout, dat hij kan worden gedronken in plaats van compote. De combinatie van tomaten en pruimen is zeer succesvol - we raden aan dat u ook een dergelijke voorbereiding voor de winter probeert te maken.
Lees Verder
Kookkunst

Een onuitsprekelijk eenvoudige manier om vlees te bereiden dat smelt in je mond

Soms gebeurt het dat wanneer we een close-up krijgen, het smakelijk uitziende stuk vlees moeilijk blijkt te zijn. Hoop dat een heerlijk familiediner wordt overschaduwd. Voor de ogen van de gastvrouw staan ​​foto's op van een onsuccesvolle worsteling van tafelmessen met elastische stukken. En wat zullen de pogingen zijn van de schoonmoeder die in de keuken wordt verleid om te kauwen op het vlees dat beloofd is mals en sappig te zijn?
Lees Verder
Kookkunst

Een paar geheimen over plantaardige olie die zelfs ervaren huisvrouwen niet weten

Het is moeilijk om je een keuken voor te stellen die geen plantaardige olie bevat. Sommigen geven de voorkeur aan alleen olijf, anderen de gebruikelijke zonnebloem. Welke oliën je ook gebruikt tijdens het koken, let op sommige trucjes en geheimen - ze helpen niet alleen bij het koken. Trucs voor de keuken Aromatische slasaus Plantaardige olie absorbeert, net als elk ander vet, aroma's perfect.
Lees Verder
Kookkunst

Bladerdeeg: ideeën voor formatie die culinaire meesterwerken waard zijn

Voorbij zijn de dagen dat gebak op basis van bladerdeeg, fijnproevers die niet bekend zijn met het geheim van koken, exclusief moesten kopen. Vandaag is het gemakkelijk om een ​​kant-en-klaar deeg te vinden, zelfs uitgerold. Nadat het is toegevoegd met de optie van een vulling, is het mogelijk om vers knettergebak te ontvangen. Formatie-opties kunnen elk nummer zijn.
Lees Verder
Kookkunst

Knoflook-citroenolie vrouwtjes: een ongewone presentatie van het gebruikelijke diner

Zelfs het gebruik van gewoon voedsel is eenvoudig om het dieet te diversifiëren. Een delicate citroen-knoflook smaak zal pit toevoegen aan aardappelen met kippendijen. Het koken van zo'n gerecht is elementair. Het is geschikt voor een familiediner en voor een spontaan evenement met vrienden. Op basis van topbuzz.com Ingrediënten: Kippendijen - op basis van het aantal aanwezigen; Aardappelen - 1-1,5 kg; Boter - 50-70 g; Knoflook - 2-3 teentjes; Tijm - een paar twijgen; 1 kleine citroen; zout en peper naar smaak.
Lees Verder