Categorie Kleren

Kleren

Met deze truc, bind je een gelijkspel in seconden

Een das knopen is behoorlijk saai en lang. Bovendien weet niet iedereen hoe hij het goed moet vastbinden. Laten we eens kijken hoe je heel snel, in slechts enkele seconden, een das mooi en eenvoudig kunt knopen. Om te beginnen, leg je de stropdas aan de verkeerde kant voor je. Draai de rechterkant in een lus, doe hetzelfde aan de linkerkant, maar in de andere richting.
Lees Verder
Kleren

De afvaljas verandert in een heel leuk klein ding.

Zelfs favoriete dingen raken uiteindelijk verveeld, versleten of zijn gewoon niet meer geliefd. De redenen waarom je het niet draagt, maar een onbemind ding niet weggooit, kunnen veel zijn. We raden aan het materiaal verstandig te gebruiken: converteer een overbodige blouse of blouse in een charmante kokerrok. Voor werk heb je nodig: een onnodige trui of blouse; naaimachine; elastische taille.
Lees Verder
Kleren

Elegante kraag van een herenstropdas - voor de zachtste uitstraling

We zijn gewend om het knoopelement van de mannelijke kledingkast te beschouwen. Niettemin was hij al geruime tijd naar vrouwenkasten verhuisd, waar hij een waardige plaats bekleedde. Een stropdas kan worden gedragen in een bekende vorm, en u kunt er een prachtige ketting omheen maken - een elegante kraag. Het is heel gemakkelijk om een ​​dergelijke bindkraag met je eigen handen te naaien, deze met een accordeon te vouwen en desgewenst een decor toe te voegen in de vorm van kralen, stenen, borduurwerk, enz.
Lees Verder
Kleren

Creatieve verandering van truien en truien: voeg interessante details toe

Met de hulp van borduurwerk, linten, kant, kralen en andere materialen voor creativiteit kun je een gewone trui, vest of vest op creatieve wijze bijwerken. Het vergt een beetje verbeeldingskracht, vrije tijd en een groot verlangen om iets ongewoons met je eigen handen te maken. Om je inspiratie op te laden, raden we je aan naar de ideeën te kijken van het bewerken van truien en truien die al door vakvrouwen zijn geïmplementeerd:
Lees Verder
Kleren

Ongewone designerjurk gehaakt uit de vierkanten van de grootmoeder

Vind je het leuk om te haken? In dit geval weet u waarschijnlijk hoe u zo'n basiselement als een vierkant van een 'grootmoeder' kunt maken. De Finse ontwerper Mariana Sirra kwam met een interessant model van kleding uit de gebruikelijke patronen van onderlichaam. Het meisje veranderde het element voor de achterkant enigszins, waarbij een vijfhoek in plaats van een van de vierkanten werd verbonden en vervolgens de delen in een bepaalde volgorde werden verbonden.
Lees Verder
Kleren

Je raadt nooit waar deze jurk van gemaakt is. Het is gewoon geweldig.

Afstuderen - een speciale avond in het leven van elke tiener. Ik wil het echt onvergetelijk maken. Meisjes bereiden zich er heel lang op voor: ze denken na over make-up en manicure, kiezen een jurk en schoenen. Een van de afgestudeerden, Lina Fernandez, besloot iets ongelooflijks te doen - om een ​​budget en tegelijkertijd een originele jurk te maken.
Lees Verder
Kleren

Vilten kleding: niet-triviale inrichting van truien en truien

Je kunt een gebreide trui, trui en vest niet alleen verfraaien met borduurwerk en applicaties, maar ook met vilten - een niet-triviaal decor gemaakt van wol. Hier opent de echte uitgestrektheid voor de creatieve persoon! Vilten kleding is een zeer fascinerend, maar niet snel, proces, waarvan het resultaat een bijgewerkte blouse, trui, vest of vest zal zijn.
Lees Verder
Kleren

Geheimen van het versieren van kledingkant canvas

Vologda, Iers, Brugge ... kanten zijn altijd betoverend. Kiezen voor kant, guipurekleding, vrouwen weten perfect hoe charmant en elegant ze eruitzien, versierd met hun sierlijke patroon! Het is helemaal niet moeilijk om kleding uit kanten linnen met je eigen handen te naaien als je een paar eenvoudige regels kent.
Lees Verder
Kleren

Een groot t-shirt verandert in een elegante blouse

Als je een T-shirt, blouse of jas met losse pasvorm in je kast hebt, wat geweldig voor je is, dan kun je het gemakkelijk opnieuw maken door een ding te naaien dat perfect bij je figuur past. Dit zal geen eenvoudige aanpassing zijn, maar het creëren van een nieuwe vorm, bovendien, heel interessant, geschikt voor bijna elke vorm. Het is zo gemakkelijk dat je het nu wilt proberen om je grote t-shirt of blouse uit te doen!
Lees Verder
Kleren

Ongewone, maar interessante kleuring van de stof met eikels en nagels

Aanhangers van milieuvriendelijke methoden om stoffen te verven kennen uienschillen, bieten, koffie, henna, kaliumpermanganaat, boomschors, duindoorn, enz. Maar er is nog een andere manier om stoffen te verven - met behulp van eikels en nagels. Als je, alvorens te verven, de stof vouwt met de shibori-techniek, dan kun je mooie patronen krijgen.
Lees Verder
Kleren

Een eenvoudige formule om de ideale roklengte te berekenen.

Verkeerd gekozen roklengte kan de waardigheid van de figuur teniet doen en de verschijning van de vrouw bederven. Helaas is er geen enkele ideale lengte die geschikt is voor elke vrouw ter wereld. Daarom is het nuttig om precies je ideale lengte van de rok te kennen, die de verdiensten benadrukt en de harmonieuze verhoudingen van de figuur behoudt.
Lees Verder
Kleren

We transformeren een eenvoudige witte jurk in een kanten ombre met verf

De Ombre-techniek is nog steeds in de mode en het is geen verrassing: soepele kleurovergangen kunnen het gewoon niet waarderen! Een manier om een ​​eenvoudige witte jurk succesvol bij te werken of te transformeren, is een ombre-verftechniek. Een heel mooi effect wordt verkregen bij dingen met witte kant: het verloop ervan ziet er bijzonder mooi en echt fantastisch uit.
Lees Verder
Kleren

Sweater met borduurwerk: een masterclass waarmee u van een gewoon ding een ontwerper kunt maken

Het is gemakkelijk om een ​​gewoon monochroom sweatshirt om te toveren in een designer sweatshirt. Het belangrijkste is om geduldig te zijn en het ontwerp goed te overdenken. Als afdruk kunt u niet alleen elementaire patronen kiezen, maar ook complexe grafische afbeeldingen. Het borduurwerk kan gemakkelijk worden aangevuld met viltelementen, waarvan de kleuren in overeenstemming zijn met bovenkleding.
Lees Verder
Kleren

Geweldige ideeën voor een stijlvolle upgrade van het shirt of de sweater.

Mijn favoriete ding wordt meer dan één seizoen gedragen, omdat het erg handig en comfortabel is. Als je een shirt of een trui een beetje wilt bijwerken (vest, sweatshirt, enz.), Maar je kunt niet denken aan iets eenvoudigs, raden we je aan om naar 4 eenvoudige maar gave ideeën te kijken. Om in alle gevallen te werken, hebt u een minimum aan materialen nodig: de draden voor borduurwerk of kralen, glazen kralen, steentjes en dergelijke.
Lees Verder
Kleren

Glamoureuze decoroverhemdparels: beginner en deskundige beginner

Je kunt een eenvoudig shirt met je eigen handen versieren, bovendien is het niet nodig om specifieke materialen voor je werk te verwerven. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle inrichting en renovatie van een shirt is een naaigarnituur van draden en naalden en een handvol kralen. De beginnende meester kan het werk gemakkelijk aan. Eerst moet je een set kralen kopen in een T-shirt.
Lees Verder
Kleren

Draai het ronde hals T-shirt in een V-vorm

V-hals flatteert vrijwel elk gezicht en figuur. Het is daarom niet verrassend dat veel meisjes zijn naam kiezen. In een T-shirt van deze stijl ziet het gezicht er expressiever uit en is de nek langer. Maar als je een T-shirt met normale halslijn hebt dat je echt mooi vindt in kleur en textuur van stof, doe het dan gewoon opnieuw!
Lees Verder