Ouders en kinderen

Kinetisch zand doe het zelf: vreugde in kinderen en volwassenen

Pin
Send
Share
Send
Send


In het koude seizoen wil ik op weekdagen zelfs een beetje warmte en herinneringen aan de zomer brengen. En als de zon nog steeds niet helder genoeg schijnt, dan kan een ander onderdeel van de zee nog steeds thuis worden gereproduceerd - om zand te maken, dat niet eenvoudig, kinetisch is. Zijn eigenaardigheid ligt in het feit dat het erg zacht en soepel aanvoelt, maar tegelijkertijd is het een enkele massa die absoluut elke vorm kan aannemen en geen kleine zand- en vuilkorrels achterlaat.

Bekijk dit bericht op Instagram

Publicatie van 🌟Magic kinetic sand (@sandfantasys) 10 december 2018 om 1:02 PST

Na de eerste aanraking is het onmogelijk om niet verliefd te worden op kinetisch zand! Het ontspant, houdt zich bezig met creatief denken en verbetert de gemoedstoestand. Zandbak thuis, die zowel voor kinderen als voor volwassenen plezierig is, - wat kan nog spannender zijn? Het belangrijkste is dat het kinetische zand onschadelijk is en gemakkelijk thuis gemaakt kan worden met je eigen handen!

Bekijk dit bericht op Instagram

Publicatie van 🌟Magic Kinetic Sand (@sandfantasys) 29 november 2018 om 7:58 PST

Bekijk dit bericht op Instagram

Vrienden) ❤️ Zaterdag en voor jou zoals gewoonlijk Relax-video ч Black Friday en ik wilde je vragen wat wil je een korting?) 🤗 Laten we beginnen op donderdagavond # kinetic sand kinetic sand kin # sand kin # space sand # kineticsand # kinetics and Moscow # children's sand # razvashaki # archhand

Publicatie van 🌟Magic kinetic sand (@sandfantasys) 17 november 2018 op 2:36 PST

Het wordt ook plastic zand, kinetische klei genoemd. Het is zeer aangenaam om aan te raken, zeer zacht en kneedbaar. Het is opmerkelijk dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen spelen met kinetisch zand - dit is een zeer nuttige activiteit voor handmotoriek en de ontwikkeling van creatieve verbeeldingskracht. Laten we vertellen hoe je kinetisch zand met je eigen handen kunt maken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Publicatie van 🌟Magic kinetic sand (@sandfantasys) 21 oktober 2018 op 4:43 PDT

Voor kinetisch zand heb je nodig:

  • 1 theelepel kleurstof voor levensmiddelen;
  • 2 tl. silicaatlijm;
  • 4 theelepels. boorzuur alcohol;
  • 100 g zand voor chinchilla's.

Het maken van kinetisch zand is een eitje:

In een glazen pot 4 theelepels mengen. boorzuur alcohol, 2 theel. silicaatlijm en een beetje voedselkleuring van de geselecteerde kleur. Allemaal voorzichtig roeren en zand toevoegen voor chinchilla's. Het is dit zand dat de kinetische plasticine de gewenste consistentie geeft vanwege de geschikte dispersie. Meng alles en begin met het maken!

Pin
Send
Share
Send
Send