Meubelen

Werkplaatsmeesters: compacte tafels voor naaimachines

Pin
Send
Share
Send
Send


Elke craftswoman die dol is op naaien en naaien weet hoeveel ruimte wordt ingenomen door alles wat nodig is voor werk. Helaas is het in een standaard appartement zelden mogelijk om een ​​volwaardige workshop te organiseren. Help compacte tafels en kasten voor naaimachines. Sommige manieren om een ​​werkplek te organiseren zouden niet bij iedereen opkomen - en hier zijn ze dan.

Klaptafel

De meest voor de hand liggende optie, die vaak bij de machine wordt meegeleverd, kan enigszins worden verbeterd. Breng op de gebruikelijke oppervlakken tabellen aan voor het knippen, strijken van planken of zelfs een comfortabele stoel, verstopt in de tafel. Aan het einde van het werk is de structuur opgevouwen en neemt niet veel ruimte in beslag.

Verberg alle kast

Zelfs de meest voor de hand liggende oppervlakken, zoals muren en deuren, kunnen niet worden gebruikt voor opslag. Ze plaatsen containers met kleine accessoires en naaigaren. De plank van zo'n secretaresse wordt een bureaublad, kan achterover leunen of verlengen. Na het beëindigen van de workshop is het gemakkelijk om je voor nieuwsgierige blikken te verbergen.

Gebruik elke hoek

Zelfs een kleine naaitafel kan handig zijn. Met een goed voorstellingsvermogen kun je een werkruimte organiseren op de meest onverwachte plaatsen! Vergeet niet om de juiste verlichting te kiezen om te naaien met comfort en plezier.

Bekijk de video: Big Shopper - medium (December 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send