Schoonheid en gezondheid

Layfkhak voor prachtige krullen: draai het haar zonder te krullen en krulspelden

Pin
Send
Share
Send
Send


Wil je echt een mooi kapsel maken met charmante krullen, en je haar verwennen met een krullend haar of slapen in ongemakkelijke krulspelden heeft geen verlangen? Zorg er dan voor dat je deze ongewone life-hacking uitprobeert! Hieronder staan ​​twee resultaten - hoe een kapsel eruit ziet in slechts een uur styling of een hele nacht. En beide resultaten zijn gewoon geweldig!

YouTube | KatyCute

Twist zou schoon, licht vochtig haar moeten verwijderen. Voor werk heb je sokken nodig of dikke (niet dunne!) Stukken stof. Optioneel kunt u een fixatiemiddel op het haar aanbrengen voordat u gaat stylen. We nemen een streng, we verdelen hem in twee delen, tussen de twee leggen we een sok of dikke stof. We beginnen de twee helften van de strengen rond de stof te draaien en draaien ze afwisselend van onder naar boven. Herhaal totdat we het einde van de krul hebben bereikt. Bevestig het met een siliconenrubberen band.

YouTube | KatyCute

Herhaal hetzelfde met de rest van de strengen. Verdeel het haar visueel in secties en draai de krullen. Afhankelijk van de dikte van de sok en de geselecteerde streng, krijgt u een krullende vergrendeling van het volume dat u nodig hebt.

YouTube | KatyCute

Laat de gekrulde krullen minstens een uur staan ​​om het kapsel te fixeren.

YouTube | KatyCute

Voor het vreemdgaan:

YouTube | KatyCute

Een uur na het vreemdgaan:

YouTube | KatyCute

En hier is nog een resultaat - voor de nacht. Slapen met zo'n omslag is erg handig, de stof is zacht en hindert helemaal niet! Dus, het haar voor vreemdgaan:

YouTube | KatyCute

Effect de volgende dag:

YouTube | KatyCute

Meer informatie over hacking in het leven, hoe je je haar kunt winden zonder haar en krulspelden te krullen, kun je in de video hieronder zien:

Bekijk de video: Лайфхак-вместо массы термо-клей!!!+ Мастер-класс по медальону! (December 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send