Decoratie

Spa-oase in een kleine badkamer: 11 ideeën voor een gezellige inrichting

Pin
Send
Share
Send
Send


Kleine badkamer - geen zin! Dit is een ruimte die perfect geschikt is voor allerlei soorten experimenten en interessante inrichting. Voordat u begint na te denken over het ontwerp van een kleine kamer, moet u natuurlijk een paar nuances overwegen. Het eerste en belangrijkste is het opslagsysteem, dat tegelijkertijd als badkamerdecor kan dienen. De volgende vraag is het kleurenschema van de kamer: probeer felle kleurvlekken te vermijden en in één richting vast te houden, over het algemeen geven we de voorkeur aan een witte kleur en een of twee heldere tinten. Natuurlijk kan een goed gekozen decor een badkamer transformeren, het gezelliger, harmonieus en comfortabel maken. Zie 11 ideeën voor een fascinerend badkamerdecor:

Een glazen wandplank aan de muur lijkt onzichtbaar en gewichtloos, en voegt ook extra opslagruimte toe voor kleine voorwerpen.

Planten in de badkamer - niet ongewoon. Ze zullen de sneeuwwitte badkamer opfrissen en er een echte mini-oase van maken.

Als het op een kleine badkamer aankomt, praten ze ook over extra opslagmethoden. Eenvoudige wandplanken helpen om de orde te herstellen en de ruimte te versieren.

Eenvoudige manden kunnen dienen als originele planken voor het opbergen van handdoeken en andere kleine voorwerpen die in de badkamer nodig zijn.

Gebruik elke mogelijke ruimte, inclusief de ruimte boven de deur en de deur zelf

Je kunt een eenvoudige mand ophangen om dingen in orde te maken en al het teveel aan de gootsteen te verwijderen.

Hoekige driehoekige planken zien er gewoon fantastisch uit, dienen als extra opbergruimte, maar bezetten niet de kostbare ruimte van een kleine kamer.

Als er geen plaats is om handdoeken op te slaan, kunt u een plaats op de deur gebruiken.

Je kunt een heel opslagsysteem op de deur organiseren, bestaande uit kleine manden

Handige organizer ziet er stijlvol uit en helpt bij het opruimen van een kleine badkamer

Een kleine plank boven de gootsteen is soms genoeg om alles op zijn plaats te zetten.

Pin
Send
Share
Send
Send