Decoratie

Twee studenten hebben de slaapzaal veranderd in een ongelooflijk comfortabele slaapkamer

Pin
Send
Share
Send
Send


Het hostel is niet de gezelligste plaats ter wereld. Studenten zijn gewend om in de meest bescheiden omstandigheden te leven. Maar geen twee eerstejaars Skylar Bantz en Adelin Vela. De meisjes benaderden op zeer verantwoorde wijze de inrichting van de slaapkamer, in een van de hostels.

Het begon allemaal met het feit dat Skylar en Adelin elkaar ontmoetten op internet. Beide meisjes wilden tijdens hun studie comfortabel leven en hun gezinnen hielden dezelfde positie in. Daarom kwamen ze overeen dat ze buren zouden zijn en hun kleine ruimte samen zouden regelen. Nadat ze een kamer hadden gekregen met een oppervlakte van slechts 16 meter met weinig licht en vervallen muren, gingen de meisjes en hun geliefden aan het werk.

De ontwikkeling van het nieuwe interieur werd de hele zomer door beide families uitgevoerd. Er zijn nieuwe meubels en bouwmaterialen gekocht. Het enige wat nog te doen was om af te werken en complexe structuren samen te stellen. Alle meisjes en hun assistenten hebben ongeveer 10 uur geduurd.

In plaats van de trieste aanblik, die een krappe ruimte met vuile muren was, ontmoetten de studenten een gezellige ruimte met twee comfortabele hoogslapers. De muur waarop het raam zich bevindt, is versierd met kunststeen.

Lichte tafels, dressoirs en stoelen maken de kamer ruimer. De bedden zijn ingericht met witte tule en verduisteringsgordijnen beschermen goed tegen de felle zon. Wallpapers in de kamer zijn verzadigd met een speciale samenstelling die voorkomt dat ze worden verbrand. De hoofdtaak die moest worden opgelost, is de optimale opstelling van een kleine ruimte. Een belangrijke rol wordt gespeeld door de verlichting, die wordt verdeeld over de vele afzonderlijke lampen.

Om te beginnen was het noodzakelijk om alles wat je nodig hebt naar de campus te vervoeren. Zoals de familieleden van de meisjes toegaven, was het moeilijkste om alle materialen in de kamer te tillen, omdat er geen lift in het oude hostel is. Naast de hoofdreiniging maakten de meidenassistenten de wanden van de oude mal schoon. Nu zal de ruimte niet alleen comfortabel zijn, maar ook veilig. De oude, brandbare lamp was ontmanteld.

Het werk werd strikt uitgevoerd in overeenstemming met het eerder ontwikkelde plan. Elk van de assistenten voerde zijn eerder gedefinieerde functie uit.

Studenten werkten samen met zes assistenten. Gedurende 10 uur verwijderden ze volledig bouwafval en oude meubels uit de kamer, verzamelden nieuwe interieurartikelen en maakten een gezellige renovatie. De oude tafels waren gepleisterd met een film die een marmercoating imiteert.

Het leek op elke werkplek onmiddellijk na de montage.

Na reparatie is het veel comfortabeler geworden. Met verschillende onafhankelijke lichtbronnen kunt u het verlichtingsniveau in bepaalde delen van de kamer aanpassen.

De twee halve slaapkamers, hoewel stilistisch gecombineerd in één ruimte, hebben hun eigen kenmerken. Eén meisje heeft een bed en een werkplek heeft een zilveren afwerking, de tweede - een gouden. Elk van de studenten heeft zijn eigen gepersonaliseerde tabel. Deze scheiding benadrukt de individualiteit van elk meisje.

Dankzij de zolderbedden in de loftstijl hebben we een paar extra meters vrijgemaakt. De kamer was in staat om een ​​ladekast, een tv en zelfs een kleine koffiehoek met een kleine koelkast te plaatsen.

Doorzichtige fauteuils met monogrammen maken een kleine ruimte in de kamer niet compleet. Renovatie was zo geliefd bij het universiteitsbestuur dat de meisjes werd gevraagd om foto's te maken van de ruimte voor de officiële site. Nu weet elke student dat hij voor zichzelf kan zorgen. Daarnaast zijn er in de sociale netwerken van het meisje veel abonnees die hun bewondering uiten voor het geleverde werk.

Bekijk de video: Week 10 (December 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send