Lifehacking

Handige trucs die alle glazen moeten dragen

Pin
Send
Share
Send
Send


Draag je een bril? Als dat zo is, weet u uit de eerste hand over de vele problemen die ermee gepaard gaan. Fogging, vingerafdrukken, krassen. Eigenaren van een bril moeten dit allemaal onder ogen zien. En niet alleen voor het zicht, maar ook voor de gebruikelijke bescherming tegen de zon. Ga volledig gewapend naar de strijd tegen deze problemen en lees de onderstaande aanbevelingen.

Nooit meer beslaan

Je kunt beslaan van punten voorkomen met een simpele truc. Wrijf een beetje gebruikelijke klonterige zeep in de lenzen, verwijder het overtollige met een zachte doek.

Stop met het corrigeren van punten

Gooit u vaak een bril op het puntje van de neus? Koop in de dichtstbijzijnde cosmetica winkel primer in de schaduw. Ja, ja mannen, jij ook. Breng het in een kleine hoeveelheid op de neus aan en de glazen glijden niet naar beneden.

Zelfgemaakte cleanser

Neem een ​​kleine spuitfles en meng de twee delen medische alcohol met een deel water en drie druppels afwasmiddel. Schud goed en het product is klaar. Breng wat vloeistof aan op een microvezeldoek en veeg de lenzen af.

Verwijder krassen

Om kleine krasjes van de lenzen te verwijderen, kunt u een niet-schurende tandpasta gebruiken. Knijp het in een kleine hoeveelheid op het oppervlak van de bril en wrijf een cirkelvormige beweging in met een zachte doek. Was de pasta af en laat je verrassen door het resultaat.

Veeg de bril niet af met kleding.

Vaak wil je in een haast geen speciale doek voor de lenzen en gebruiken we een t-shirt, shirt, enz. Er hoopt echter veel stof op kleding. Stofdeeltjes kunnen kleine krasjes achterlaten op het oppervlak van de lenzen. Geef de voorkeur aan zachte vodden.

Was voor een bril

Een andere manier om te voorkomen dat glazen van de brug van je neus glijden, is door bijenwas te gebruiken. Leg het op de pads of brugpunten.

Autowas kan worden gebruikt om krassen op een bril te polijsten. Breng een halve theelepel wax aan op een microvezeldoek en wrijf deze in een draaiende beweging in de lenzen. Verwijder het overtollige met een vochtige en droge doek.

Een mengsel van water en bakpoeder

Een andere manier om onaangename krassen te verwijderen. Maak een pasta van bakpoeder en water in een klein kopje. Over de lenzen aanbrengen en voorzichtig polijsten. Spoel onder water.

Glazen reinigen met azijn

Tafelazijn kan worden gebruikt om veel items, waaronder een bril, schoon te maken. Meng de azijn en bakpoeder, wacht tot het uitdovingsproces is voltooid. Gebruik een zachte doek om het krasmengsel te polijsten.

Gebruik geen heet water.

Gebruik geen heet water om glazen te spoelen. Dit verkort hun levensduur.

Bekijk de video: 27 EENVOUDIGE HACKS DIE JE LEVEN ZULLEN VERANDEREN (December 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send