Voor het huis en de huisjes

Tuindouche op uw site met uw eigen handen: duurzaam, praktisch en esthetisch

Pin
Send
Share
Send
Send


Een uitstekend idee, alle lof waardig, zal een zomerse douche zijn die zich op de site bevindt. Je kunt het organiseren in de diepten van de tuin of niet ver van het recreatiegebied. Goed uitgerust, het wordt de trots van de eigenaars van het huis en geeft de site een speciale smaak. Zelfs in het geval dat het huisje uitsluitend voor recreatie wordt gebruikt, is het aangenaam om jezelf op te frissen op een warme zomerdag. Onnodig om de haalbaarheid van een dergelijk gebouw te vermelden, als een deel van de site is gereserveerd voor de tuin.

Eerst moet je de locatie van het houten gebouw, de grootte ervan bepalen, en het benodigde materiaal en gereedschap inslaan.

Beschikbare alternatieven:

  • Zelfs de aanwezigheid van een watertank bij het douchen is niet nodig. Het is ook niet nodig om een ​​pijpleiding in de voorgestelde constructie te leggen. Een budgetalternatief zou een slang zijn die gemakkelijk aan het einde van het seizoen kan worden opgeslagen voor opslag.
  • Voor de riser kunt u zowel metalen als kunststof buizen gebruiken, aangevuld met een roestvrijstalen kraan en een douchekop.
  • Voor de wanden passen de behandelde en onbehandelde hout, en zelfs planken met pallets of dozen. Om de levensduur van de boom te verhogen, is het beter om nog meer te vernissen. Schilderen is ook mogelijk.
  • De vloer onder de douche kan niet alleen van natuursteen met grind worden gemaakt. Voor deze doeleinden kunt u mozaïekresten van straatstenen of kiezelstenen gebruiken. Het is niet uitgesloten, en betonnen gordelroos.

Visualiseer de toekomstige douche: de foto wordt opgemaakt, we geven de contour aan met een schop.

We verwijderen de aardlaag langs de omlijnde contour en verdiepen we in ongeveer 20 cm.

We maken een ondergrond van zand en grind, die ook als drainage zal fungeren. Kommavorm is perfect voor de douche. Dit ontwerp zal de persoon binnenin betrouwbaar verbergen voor nieuwsgierige blikken.

We liggen en we stampen een grote steen, en niet te vergeten om gaten gevuld met grind te laten voor de natuurlijke stroom van water.

We installeren een massief houten hek langs de rand, waardoor er gratis toegang is.

Knip zo nodig het hout af en zet het vast.

Bevestig de riser met een douche en sluit de slang aan. Voeg eventueel een haak voor kleding en handdoeken toe aan de uitgang.

De douche staat klaar, je kunt gebruiken.

Bekijk de video: Azalp buitensauna Sulku (December 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send