Breiwerk

Een waardig alternatief voor wegwerpverpakkingen

Pin
Send
Share
Send
Send


Boodschappentassen, zo geliefd bij onze grootouders, komen weer terug. Enigszins aangepast, maar nog steeds praktisch, ze zullen een waardige vervanging zijn voor pakketten die haast hebben met benijdenswaardige consistentie. Het zal niet moeilijk zijn om een ​​ruime boodschappentas te maken. Dit accessoire is het beste gemaakt van synthetische draad. Het gebruik van nylon geeft het product extra elasticiteit.

Je kunt een snaarzak in een paar uur breien. Hoe groter de mesh, hoe sneller het werk zal gaan.

Voor werk heb je nodig:

  • garen van geselecteerde kleuren;
  • haak;
  • schaar.

Om te beginnen vormen we de bodem volgens het servetprincipe. Nadat we verschillende rijen met halve kolommen hebben gebreid, keren we naar kettingen van luchtlussen. Aan het begin fixen we ze in elke tweede lus van de vorige rij.

Uitgaande van de tweede rij van het raster, repareren we de kettingen met semi-kolommen in de cel van de vorige rij.

Naar believen kan de snaarzak meerkleurig worden gemaakt. De overgang van de ene kleur naar de andere wordt aan het begin van een rij uitgevoerd.

Wanneer de hoogte volledig is getypt, ga dan verder met het vormen van hendels. We maken de ketting lang en slaan een aantal cellen onder het handvat over.

Volledig handvatten worden gevormd in 3 rijen. In de laatste van hen gaat een lange ketting in een harnas. Lussen worden door de kettingen van 2 vorige rijen geleid. Indien gewenst kunnen de handgrepen aanvullend worden afgedicht door de omsnoering te herhalen.

Onze tas is klaar. Ze neemt niet veel plaats in de damesportemonnee of in het dashboardkastje van de auto, en op het juiste moment is ze altijd bij de hand.

Meer details en details in de video:

Bekijk de video: CNG als alternatief voor benzine en diesel (December 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send