Ontwerp en architectuur

Open de kleur van Taup: in kleding, make-up, interieur. Verfijning en vrede

Pin
Send
Share
Send
Send


Taup is een nobele grijsbruine kleur met een lichte chocoladetint, iets dat lijkt op de binnenkant van de dop van een jonge champignon. Het concept van Taup komt uit de schaduw van de Europese mol (de mol van het ras Europese mol en talpa europaean). De laatste jaren wordt de kleur taup steeds populairder bij fashionista's.

Taup in het interieur

Taup is een neutrale tint die kan worden gebruikt als basis of als laag accent. Grijsbruin kleur kan in bijna elke kamer worden gebruikt. Bovendien kun je taup combineren met bijna elke kleur.

Door de muren of meubels in deze kleur te maken, wordt het oppervlak van de kamer visueel vergroot.

Kleur taup in kleding

Taup kan worden gebruikt om een ​​avond-, sport- of casual look te creëren. Ongeacht leeftijd en type figuur past de nobele kleur bij al het schone geslacht. Het combineert met bijna alle andere kleuren en ziet er het best uit in combinatie met koud bruin, lichtbeige en grijsblauw.

Ontwerpers adviseren om kits te maken op het principe van een donkere bovenlichtbodem en omgekeerd.

Kleur Taup in make-up

Een neutrale kleur van grijstinten kan worden gebruikt als bij dagelijkse en avondmake-up. Deze tint maakt elke oogkleur meer verzadigd, en jukbeenderen - onberispelijk. Roze tinten van Taup zien er goed uit als een blos en helpen bij het maken van contouren.


Pin
Send
Share
Send
Send